Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lszecsodi77
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
Régóta olvaslak benneteket és sok okosságot tanultam.Köszönöm szépen a sok segítséget.De most van 1 olyan gondom amit olvasással nem tudok meg oldani.Rendeltem 1 telót nov.21.-én,a magyar posta nyomkövetője szerint feladva nov.26.:célországba elküldve dec 14 18ó35:majd dec 14 21ó42:majd dec.15 21ó42 .Azóta nyoma veszett senki nem tud róla.Ha esetleg valakinek van valami ötlete,hogy merre induljak,hogy pénzem v. telom legyen,írja meg legyen szíves.Előre is köszönöm.Sz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- iPhone topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Yettel topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest