Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lszecsodi77
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
Régóta olvaslak benneteket és sok okosságot tanultam.Köszönöm szépen a sok segítséget.De most van 1 olyan gondom amit olvasással nem tudok meg oldani.Rendeltem 1 telót nov.21.-én,a magyar posta nyomkövetője szerint feladva nov.26.:célországba elküldve dec 14 18ó35:majd dec 14 21ó42:majd dec.15 21ó42 .Azóta nyoma veszett senki nem tud róla.Ha esetleg valakinek van valami ötlete,hogy merre induljak,hogy pénzem v. telom legyen,írja meg legyen szíves.Előre is köszönöm.Sz.szöcske
-
lszecsodi77
csendes tag
Sziasztok!Tegnap jött meg a telefonom Kínából(N 9770 note klón) és probálom összerakni a topiknak hála sok mindent sikerült meg oldanom,de most elakadtam.Hálozati netes kapcsolatot nem tudok beállítani sehogy sem.Próbáltam mind kettő foglalatot minden féle beállítással de nincs kapcsolat.Wifin minden jó.Ha van valakinek ötlete ossza meg velem.Köszi.
szöcske
-
lszecsodi77
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy van-e androidra olyan gps szoftver ami nem használ hálózatot.Köszi.szöcske
-
lszecsodi77
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség kb.3 hete használok egy star n9770 note klónt és olyan gondom van,hogy nagyon gyorsan merül az akksi.Reggeltől estig képes lemerülni közepes használat mellet.Az akksi 3200-s.Olvastam,hogy másnak is van,volt ilyen teloja esetleg megoszthatná velem a tapasztalatát.Vagy ha valakinek van ötlete mit csináljak vele segítsen.Köszi.szöcske
-
lszecsodi77
csendes tag
Sziasztok.
Az etotalk.com-on árult G3-ban benne van alapban a magyar nyelv és az ára sem rossz.[ Szerkesztve ]
szöcske
-
lszecsodi77
csendes tag
Sziasztok!
Feleségem Samuja elhalálozott,ha van valakinek a szekrényben esetleg használható jó állapotú telója amitől elfogadható áron megválna dobjon egy privit. Nincs sok elvárás:legalább 1Ghz proci, magyar nyelv,e-mail kliens,face.Köszi.szöcske
-
lszecsodi77
csendes tag
Sziasztok.
Rendeltem egy barátomnak a fastcardttechtöl egy jiayu G3S-t.Többszöri levélváltás után megígérték a magyar nyelvet,de semmi nem lett belőle.Szeretném megkérdezni,hogy van-e magyarítás a G3S-re.Ha igen akkor foglalkozik-e valaki rootolással.Köszi.szöcske
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs