Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssj81
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Rendeltem kintről egy Bephone I9300-as telot.Sajnos már kicsit használtan érkezett,ezt onnan gondolom,hogy volt rajta jó pár progi telepítve.A gondom az vele,hogyha lezárom a képernyőt akkor maximum 5másodpercig lehet csak visszahozni utána már csak egy 100-ad másodpercre felvillan a képernyő,de nem kapcsol vissza.A gombvillágítás ég és lehet kezelni is csak a képernyő nem kapcsol vissza.Ha 100x megnyomod a bekapcs gombot akkor 100x felvillan,de ennyi.Gyári beállítások visszaállítását probáltam már,de ez sem segített.Gondolom egy rom megoldaná a gondot,de nem nagyon találok és nem is tudom,hogy kell felteni.Vkinek valami vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest