- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtjani
tag
válasz
atee_13 #138939 üzenetére
Az R7xx -MIUI10 szériánál sokan panaszkodnak erre a feléledő kijelzőre. Házisárkány R7A-ján is szokott zseblámpát kapcsolgatni, meg sms-t írt a fülével. Kikapcsoltam rajta a dupla koppintásos ébresztést és a háromujjas screenshot-ot, valamint megfigyelésem szerint a nők furcsán tartják a fülükhöz.
A mikrofont közel tartják a szájukhoz, a hangszórót meg távol a fülüktől. Az én R7-esemen még soha sem fordult elő képernyő feléledés, talán attól hogy már nem százas hallásom miatt erősen a fülemre szorítom a hangszótót. Megkértem asszonyt hogy hívás közben tegye ezt ő is pár másodpercig. Namost nem tudom melyiktől, amit írtam, de azóta neki sem éled a kijelző.
Végső esetben telefonról menü-ben a kernel verziót paskolva bejutsz a mérnöki menübe, ott van proximity teszt és kalibrálási lehetőség.
És lehetőleg nem használok ALi-s hyper-szuper, alul-felül fekete full cover üveg fóliát
(há nem vagyok éppen szűkszavú)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest