Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Azért nézek és vennék kínai telefont, mert adott esetben tetszik, akár a formavilága, akár a rendszere, egzotikus, kicsi az esélye, hogy szembe jön az utcán egy ugyanilyen, vagy akár csak kíváncsiságból kipróbálnám. Ezt tényleg pont ebben a topikban részletezni kell?
Nem tudom mennyire figyelmesen olvastad, amit írtam, de mindig próbálom hangsúlyozni, hogy egyéni mérlegelés alapján döntsön valaki, kell-e a B20, vagy sem. Neked kell, elhiszem, van olyan ismerősöm, akinek szintén csak olyat ajánlottam. Azt nem értem, miért olyan fura, hihetetlen, ha valakinek nincs rá szüksége, vagy valamilyen okból kompromisszumot köt és más előny érdekében lemond a B20-ról. Például egy kínai belpiacos teló különleges mivolta érdekében. Ha ez neked újdonság, akkor remélem sikerült felvilágosítsalak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Építő/felújító topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest