Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
citkar
üzenetére
Igaz, azt írtam elengedhetetlen. De nem értelek, legtöbb készülék tudja a B20-at, annyi választék mint égen a csillag. Erre te direkt néznél valami kínai belpiacos készüléket? Ha nem lenne ennyire elterjedt és bevett a B20 használata akkor lenne értelme ezen vitatkozni, de mivel rengeteg készülék tudja így szerintem ezen kar vitázni, B20 pedig alap és nem azért mert ez a mániám hanem mert óriási a választék és nagyon sok tudja. Számomra nincs értelme ma olyan készüléket venni ami nem tudja (mert azok egyébként is sokszor más régióba szánt készülékek), de te tudod mit veszel, tőlem amit akarsz. Én biztos hogy csak B20-as készüléket fogok ajánlani, mert ez ma már alap egyszerűen, kész én úgy gondolom te meg úgy, mindenkinek szíve joga. Szerintem alap a B20.
svgyula:
Ugyan hagyjuk már, vidéken sok helyen ez az egyetlen 4G-s hálózati sáv, nincs B3 vagy B7 csak B20 mert nagy a lefedettsége (nem kell 50 km egy faluba ez nettó baromság, keresztbe/hosszában 3-4 km és kész). Azt pár száz embert meg bőven kiszolgálja ez is, nem kell hozzá tera sávszélesség. Aki nagy városban él tudja nélkülözni a B20-at, de nálunk nincs más (de otthon a wifi persze) szóval vidéken csak ez játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gitáros topic
- OLED monitor topic
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest