Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnardenes
tag
válasz
svgyula #134382 üzenetére
Aha. És ezzel most azt akarod mondani, hogy az általad használt telefon minden egyes példánya problémamentes mindenkinél, és mindenkinek egyformán kielégíti az igényeit, úgy, ahogy van??? Mit mondanál annak, aki egy olyan típussal jönne ide valami probléma kapcsán? Hogy hülye, vagy hazudik: nem lehet baja a telefonjának, mert a tiédnek sincs??? Azt miből gondolod, hogy én el akartam érni ezzel a telefonnal a csúcsmodellek szintjét? Hol írtam ilyet, mikor? Egyáltalán mi alapján találod ki azokat képzelgéseket, amikre reagálsz? De látom, mások jobban ismernek már téged, és én vagyok a hülye, hogy egyáltalán válaszolok a gyűlölködő és lenéző megnyilvánulásaidra,
amiket teljesen ismeretlenül, nulla infóval címezgetsz másoknak... Kérlek, inkább ne is reagálj erre. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest