- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
molnardenes #134372 üzenetére
Szia! Ott van az aláírásomban. Elmúlt három éves és még nem volt sem javítva sem szétszedve.... Az új akut megvettem lassan egy éve de nem kell még mindig cserélni. Ez így elég? Nem vettem "occó" telefont és próbáltam vele utolérni az éppen aktuális csúcsmodellt! Vettem egy akkori csúcs készüléket és már több mint három éve nem kell b@szogatnom. Ja pontosan 2014.08.05.-én jött meg.
Köszönöm a többi hozzászólást a bejegyzéssel kapcsolatban. Én építő jellegű kritikát fogalmaztam meg de úgy látszik van aki ezt sem érti meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest