- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv mindenkinek!
Egy másik forumon érdeklődtem, onnan ide irányitottak. A problémám a következő lenne :
Üdv mindenkinek!
Vásároltam egy kinai telefont. A márka most szerintem mindegy, de azért leirom ( PPTV King 7 ). Ma kaptam meg a telefont, de hiába teszek bele sim kártyát, nem áll fel hálózatra, nem is érzékeli a simet. Két sim kártyás amúgy a telefon, egy micro sim és egy nano sim vagy micro sd mehet bele. A memóriakártyát tökéletesen érzékeli, azzal nincs gond. Kérdésem hogy ez lehet szoftveres probléma ? Az eladónál tökéletesen müködött. Érdekesség még, hogy mielött elküldte csinált gyári visszaállítást, és volt kingroot. Miután bekapcsoltam, láttam, hogy konkrétan nincs telefon funkció, tehát hivást sem lehet kezdeményezni ( remélem érthetöen irom le ), illetve folyamatosan kiirja hogy az üzenetkezelés leállt. Gyári android 5.1 van rajta, kinai. Lehetséges hogy ez szoftveres probléma, és ha feltennék egy normális global 5.1 romot, akkor helyreáll ?Egy kollégéga próbált segiteni, de még az IMEI számot sem tudom megnézni (*#06# ) , mert konrétan nincs hiváskezelő alkalmazás sem a telefonon, próbáltam telepiteni egyet, de az nem müködik megfelelően. Elég lesz ide egy romcsere ? Vagy el lett cseszve teljesen ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest