Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smithsys
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #130515 üzenetére
Én szeretnék esküszöm, de momentán nem találok olyan ütős ajánlatot ami minden szempontból odaverne. Pedig régen volt olyan hogy ne lett volna itthon egy tartalék gépezet.
Jelenleg egyetlen Androidos telóra fogyott a flotta pedig volt itthon jónéhány, párom pedig kitartóan kattogtatja a BBQ10-et ( ami itt off ).
Gondolkodtam egy ZUK Z2 Pro-ban amin ugye sosem lesz magyar nyelv, ami engem annyira nem zavarna, de egyszer az is eladás tárgyát képezi majd, akkor pedig nem utolsó szempont.
Aztán szóba jött még a Le Pro 3, ez elég jónak tűnik a topik kihaltságát tekintve is, de annyival meg nem jobb számomra a Redmi Pro-nál hogy fejvesztve kapkodjak a rendeléssel.
Tehát most kivárás van, ahogy Tibcsi is említette meglátjuk lesz e valami az MWC-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Újdonságok a Cudynál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Gitáros topic
- BMW topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest