- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
motoflug #130126 üzenetére
Használtan Redmi Note 3 pro is még olcsóbb.
Egyéni értékek alapján lehet jó vétel. A teljesítménye sok mindenre elég, de már nem kiemelkedő, viszont minőségi darab lehet, mármint az átlagnál jobb (kezemben nem volt, csak Redmi Note 3 pro), ha neked tetszik vedd meg.
A note inkább prémium minőségű cucc (bár nemtom mennyire, nem volt még a kezemben), a másik jó munkás ember készüléke, ami a minden napokra nagyszerű és praktikus.De pl egy Zuk Z2 kijön 250 USD alatt ha jól számolom (de ekörül biztosan), abban pedig Snapdragon 820, 4GB RAM, 64 GB ROM van, igaz ez 5 colos. 5,5 colosokat kevésbé követem, mert 5 col környékiek érdekelnek, de ha van hasonló kaliber az általad kívánt méretben, én ilyesmit választanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest