- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tiko76 #125841 üzenetére
Simán lehet, hogy rövidzárat csinált és valami túlfesz, vagy túláram kinyírt valamit a telefonban. Az sajnos nem jót jelent, ha teljes gyári rom felrakása után sem indul el. De vannak itt guruk hátha tudnak valami okosabbat, mondani, mint én.
Egyszer nekem is kicsapta a biztosítékot a kocsiban a szivargyújtó töltő, pedig nem is noname volt (Belkin. Tudom nem nagy márka, de mégsem noname). Belül szétesett az egész rugós szerkezete és rövidzárlatot csinált. Szerencse, hogy telefon nem volt rajta... Azóta csak olyat veszek, amit pl. itt a PH ajánlanak többen is. Legutóbb Motorola autós töltőt vettem, hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest