- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Cyborg #122687 üzenetére
Sziasztok,
még mindig nem jutok dűlőre ezzel a makacs telefonnal.
Van fejlemény a telefonnal kapcsolatban,de nem sok.Szóval akármit csinálok a telefonnal, csak újraindításig él. Kitörlöm a híváslistát, sms-eket, letörlöm a google fiókot, és restart után minden visszajön! Minden!
Lementettem mindent mtk droid toollal, minden mindegy alapon gondoltam újrahúzom a szoftvert. Végigment minden sikeresen, de újraindítás után ugyanaz a kép fogadott, kérte a pin kódot, visszajött ugyanaz a híváslista, satöbbi.Most ott tart a dolog, hogy beszéltem a cc szervízzel, ők ingyen újrahúznák, csak a postát kellene állnom, de mivel nem tudom lesikálni a privát adataimat, fotóimat se, így nem küldöm el.
Van valakinek még ötlete, hogy lehetne törölni a telóról az adatokat? ...nekem most a kalapácsos módszer jut eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest