- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Most már valami negatívumot is kell mondanom a Doogee X6-ról.
Az egyik az, hogy lemértem az akkut a célszerszámmal, és bizony csak 2500 mAh-t mértem a névleges 3 Ah-s kapacitás helyett. (Egészen precízen 2503 egység töltést vett fel 4 óra 24 perc alatt, 0-ról töltve.) Ez mondjuk nem akkora gáz annak fényében, hogy 57%-ról kikapcsolásig 3 nap alatt, 3,5 óra kijelzőidő mellett - SIM nélkül, de végig bekapcsolt wifivel - sikerült lemeríteni. Nemsokára tolok rajta egy Antutu Battery tesztet...
A másik dolog engem személy szerint jobban bosszant. A Hero V6888 óta nem találkoztam ilyen problémával: a normál USB kábelek micro csatija nem elég hosszú, ezért csak a saját kábelével hajlandó venni a töltést. Ez nem jó pont.
De azért összességében még mindig nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest