- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
válasz
WOT-H-A-C #114174 üzenetére
Bocs a hsz-ért, tudom nem lesz kedves.
Annyiszor tapasztalom, hogy az egyenlőre kifejezést keverik az egyelőre szóval.
Nem akarok én a topik Grétsy Lászlója lenni (annál is inkább nem, hogy nekem pl. pocsék a helyesírásom, és én is mindig átfuttatom az írandómat valamiféle helyesírás ellenőrző progin), de azt azért megjegyezném, hogy az egyenlőre (amit sokan tévesen használnak ebben a topikban, és milyen meglepő a magyarított alkalmazások topikban is) szó, egy egész valami két egyenlő részre való elosztását jelenti. Míg az egyelőre kifejezés jelentené, hogy időben egyelőre nem található, nincs meg stb....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest