Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Párszor már összeakasztottuk a bajuszt a CC fórumon. Kaptam tiltást is, pedig csak rá kellett volna dugniuk a Lan adapterüket valamelyik tab -jukra és rögtön kiderült volna, hogy valóban nem megfelelő chip van benne.
Az 5700 OTG képességén is ment a balhé. Több, mint fél évig nem voltak képesek megoldani, de a specifikációjában végig szerepelt. Khm....
A CC401BT miniPC -nél is én szóltam, hogy "srácok, valami nem stimmel". De még akkor is állították, hogy az eredeti, RK3188 -as procival forgalmazzák, amikor a tőlük kapott tesztpéldányban már egyértelműen a 3188T -nevű merénylet volt. Szóval, a CC komoly színesceruza készlettel rendelkezik az állításaihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest