- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
ZTE V5-om volt, amig ugy nem gondolta, hogy dob egy resetet es bootloopba kerul (menthetetlen, ugorjunk). Alapvetoen ugy vagyok, hogy fasza telefon, siman vennek belole meg egyet, ha idokozben mar nem fejeztek volna be a gyartasat, igy most egy hasznaltra mozdultam ra. Ugyanakkor a kisordog azert nagyon halkan motoszkal, hasonlo tudast, hasonlo aron kinal most valami? Mert azert csak eltelt 3/4 ev, miota megvettem, gyari Lollipop tuti nem lesz ra, en viszont sokaig hasznalok egy telefont, tehat ha nem doglik ki alolam, valoszinu 3 ev mulva is ez lesz meg a kezemben, a V5s-bol meg csak 1 giga ramosat gyartanak a nyavalyasok, az meg kizart, a max meg a merete miatt.
Kriteriumok:
- max 5" kijelzo
- max 1280*720 felbontas (a nagyobb csak tokfolosleges akksizabalo parasztvakitas szerintem)
- 2GB RAM
- SD slot
- kozepes vagy jobb kamera, elsosorban a jo makrokepesseg a lenyeg (bazisok vonalkodot fotozok melo miatt)
- kiveheto akksi (min 2200 mAh)
- fm radio
- menu gomb bal oldalt, vissza gomb jobb oldalt legyen (5+ eve igy hasznalom, nem vagyok hajlando atszokni)
- 4G kepesseg a havi 100 megas netem miatt egyaltalan nem erdekel
- jo gyari rom, egyaltalan nem erdekelnek a fozott cuccokVan ilyen normalis aron ujban, vagy tok nyugodtan vegyem meg a hasznalt V5-ot, amit kineztem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- OLED monitor topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPhone topik
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged