- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
ZTE V5-om volt, amig ugy nem gondolta, hogy dob egy resetet es bootloopba kerul (menthetetlen, ugorjunk). Alapvetoen ugy vagyok, hogy fasza telefon, siman vennek belole meg egyet, ha idokozben mar nem fejeztek volna be a gyartasat, igy most egy hasznaltra mozdultam ra. Ugyanakkor a kisordog azert nagyon halkan motoszkal, hasonlo tudast, hasonlo aron kinal most valami? Mert azert csak eltelt 3/4 ev, miota megvettem, gyari Lollipop tuti nem lesz ra, en viszont sokaig hasznalok egy telefont, tehat ha nem doglik ki alolam, valoszinu 3 ev mulva is ez lesz meg a kezemben, a V5s-bol meg csak 1 giga ramosat gyartanak a nyavalyasok, az meg kizart, a max meg a merete miatt.
Kriteriumok:
- max 5" kijelzo
- max 1280*720 felbontas (a nagyobb csak tokfolosleges akksizabalo parasztvakitas szerintem)
- 2GB RAM
- SD slot
- kozepes vagy jobb kamera, elsosorban a jo makrokepesseg a lenyeg (bazisok vonalkodot fotozok melo miatt)
- kiveheto akksi (min 2200 mAh)
- fm radio
- menu gomb bal oldalt, vissza gomb jobb oldalt legyen (5+ eve igy hasznalom, nem vagyok hajlando atszokni)
- 4G kepesseg a havi 100 megas netem miatt egyaltalan nem erdekel
- jo gyari rom, egyaltalan nem erdekelnek a fozott cuccokVan ilyen normalis aron ujban, vagy tok nyugodtan vegyem meg a hasznalt V5-ot, amit kineztem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest