Hirdetés
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
csubuka
üzenetére
Sztem ha 150 a keteted akkor hagyjuk a francba elmenni azt a 6582-es vonatot.

Jönnek egy ideje szépen a 6732-vel szerelt kütyük, és sztem pár hónap múlva olyan dömping lesz belőlük hogy a nagyobb gyártók cuccai is mind beférhetnek a keretedbe.
Látom hogy nem izgat a 4G, de lassan elkerülhetetlennek látszik ha nem akarsz valami ócska raktári maradékot venni (x1s khmm
)
A 4.7 sem tűnt azért teljesen el, a napokban is ajánlottak többet itt (igaz olyan usernek aki deklaráltan tepsifonok után érdeklődött
)A leagoot figyelgetem én is, de egyszerűen nem értem miért kapaszkodnak a levitézlett mtk procikhoz. :/
(#103723) nyinya
Azért 1 db webshop árazásából még ne vonjunk le messzemenő következtetéseket.
Egyrészt nem tudjuk nem-e csak ők szálltak el, gondolván majd jól lefölözik az ujdonságra vágyó kütyümániások türelmetlenségét.
Másrészt meg presell telefonoknál szokott ilyen lenni hogy előre megcsinálják neki az adatlapot és direkt fölélövik az árat, aztán majd javítják ha megvan a hivatalos ár.
Hétfőn vissza kell kukucskálni hogy van e valami változás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Jövedelem
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- CalDigit TS3 Plus Thunderbolt 3 dokkoló állomás
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)