Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Látom, hogy nagy Lenovo (P70) fan vagy, én meg Xiaomi (Mi3) fan vagyok, ennek ellenére még sem ajánlom mindenkinek, mert lehet van jobb. Nem rossz a Lenovo, P70 is nagyon jó a kategóriájában, de ha ugyan azt megkapod 20k-val olcsóbban, akkor vajon mit választanál? Elhiszem, hogy a barátaid hibás darabokat fogtak ki, nem tudom, de egyébként fórumon (ahogy írtad, nézzek be) ez nem jött le. Volt akinek hibás darab lett (lehet olvasni is oldalakon keresztül egyetlen embernek a kálváriáját, mondjuk ez sose túl pozitív, de tegyük hozzá a szívása nagyrészt az miatt van mert külföldről rendelte a telefont, még én itthoni garanciával ajánlom, amit sokkal egyszerűbb intézni, mint paypalon keresztül küzdeni, tetejében ahogy kivettem angolul se nagyon tud, így meg nagy bátorság volt külföldről rendelnie), még más örömmel használja, nem tűnik számomra úgy, hogy katasztrofális problémák lennének a készülékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest