- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
bohoc71 #30677 üzenetére
Én is ezt irtam,hogy mennyi időnként frissül,NEM AZT hogy mennyi ideig frissül!!!!!TEHÁT ha a juice bekapcsolja a netet 1 percre,akkor semmit nem ér hiszen maga a widgeteknél a frissülési idő minimum 15 perc,fél óra 1 óra...tehát még 14 percig bent kéne hogy kapcsolva hagyja a netet hogy frissülni tudjon az a fránya widget!
Úgy érthetőb hogy 15 percenként fél óránként 1 óránként néznek rá a szerverre a widgetek??Azaz 1 percre felmegy a juice hogy frissüljenek a widgetek mondjuk,semmi rételme,mert még 14 percet várnia kéne arra hogy frissüljön minimum!
jer1cho:
Pedig akkor is igaz amit irok,ugyanis én eleve minimumon használok mindent a telón hogy birja ameddig csak lehet az aksi,azaz 30 százalékos fényerő,meg napi kétszer felmegyek netre pár percre amig frissül a widget azt jónapot!És 2g-re van állitva eleve a netem.A juice csak jobban fogyasztaná az aksit,mert napi 40-szer felmegy 1 percre szinkronizálni meg ilyenek,ismétlem,ez csak azoknak jó,akiknek menne egész nap a net,és a juice meg lekapcsolja azt néha bekapcsolja,DE ez még mindig sokkal több fogyasztás mint ahogy én használom,ennyi
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- OpenWRT topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest