- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
Drenadar #30345 üzenetére
most mivan...mondom a neten megcsináltam a google naptárnál amit mondtál a google fiokjánál..de most a telefonomon akarom ezt élvezni és használni widget formájába,hogy kirakja a névnapot és naptárat is valahogy,nem neten akarok felmenni majd a telón a google calendar oldalára ha nézegetni akarom,érted,de mondom pc-n megcsináltam amit mondtál már bevan a naptár integrálva.
Zsolt72 tudom hogy kell widgetet kirakni nem erről van szó!!!Hanem hogy arról hogy oké hogy PC-n megcsináltam amit kellett,de telefonon most widget formájába ezt hogy tudom megoldani,mert megint csak a saját naptárat tudom csak kirakni ami nem googles..nem lehet ilyet kiválsztani a telón
+Drenarad most meg küldtél egy linket aminek meg a google naptárhoz meg semmi köze,most már végképp nem értem..
lehet hogy ezzel fog a google szinronosan menni..?Mindjárt kipróbálom,gondolom tudtad mit küldesz linket felteszem a smooth calendart amit linkeltél ok.
Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged