- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
frensys
tag
-Újabb őrület! A gmail levelezésnél beállitottam ugye hogy a freemailt is tudja fogadni,ott be lehetett egy ilyet állitani amit direkt be is állitottam hogy:
az üzenetek pop alapú letöltése esetén: a gmail példányának megőrzése a beérkező levelek között!
Azaz gondoltam én hülye,azt jelenti hogy megőrzi a freemailen is az egy példányt,és ide is lejön egy példány a telefonra,na már most pc-n amikor nézem a leveleimet,nulla levél van,leszedte a szerverről is és csak a telefonon van meg a rohadt életbe,tehát nem hagyta meg a példányt és ez marhajó mert nem a telefonon akarok válaszolgatni a leveleimre hanem pc-n,hol az istenbe lehet beállitani normálisan a g-mailen hogy maradjon a példány azon a rohadt freemailen is??Mert most üres minden a freemailen pc-n!
-Másik:a juice vagy green power teljesen mindegy mindkettőt kipróbáltam és igen,ha feloldom a zárat egyből keresi mindkettő a netet és szinkronizálnak frissülnek a programok,DE mindkét programot kipróbálva orbitális hibát vettem észre,ha feloldom a zárat ez egyből wifit kezt el keresni és ha nincs erős wifi jel nem ám átváltana 2 vagy 3g-re hanem továbbra is wifin akar netezni ami nincs!És ha manuálisan fent lenyomom a wifit,és bekapcsolom a 2g/3g-t fent a lehúzó menüböl visszavált pár másodperc múlva wifire,mert a programok úgy vannak beállitva hogy ha van wifi jel akkor azt használják,de könyörgöm totál gyenge wifi jelet érzékel mindkettő itt a házban amire rá se lehet kapcsolódni,akkor meg felejtse már el gyenge wifi jel esetén és váltson már át 2g/3g-re,pláne ha én erőltetetten lekapcsolom ekkor a wifit és bekapcsolom a 2g/3g-t,ekkor is visszavált wifire,ez hülye.
Aktív témák
Hirdetés
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Nők, nőügyek (18+)
- Diablo IV
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Az ADATA legfrissebb XPG SSD-je hisz a piackutatóknak
- Tőzsde és gazdaság
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz cserélném amd-re
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest