- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Ivqkzy-: 2. gépem
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
myke01 #49342 üzenetére
Titaniumot nem ismerem felhasználói szempontból, 1x-2x csak belenéztem mit tud, meg ugye sokat hallottam róla, milyen "mahinációkat" lehet vele végrehajtani.
Én a kezdetektől a MyBackup (root)-ot használom.
Amire nekem kellett teljesen jó: alkalmazások+adatok, névjegyek, sms/mms, hívásnapló mentése és tud időzített mentést is ezekről.
Nálam pl. be van állítva naponta 01:00-ra az időzített hívásnapló, sms, kontakt mentés (biztos ami biztos), 5 naponkénti felülírással.
És mindez ingyenesen!A Pro annyiban különbözik, hogy van benne egy My Toolbox nevezetű szolgáltatás, amely tulajdonképpen egy alkalmazáskezelő az alábbi funkciókkal:
Fagyasztás, felolvasztás, cache törlés, adatok törlése, eltávolítás, kényszerített bezárás, Play link törlés, ugrás a Play linkre.(#49343) xSide: System-be rakott appok adatait nem tudja, viszont tud még könyvjelzőket, rendszerbeállításokat, riasztásokat, naptár adatokat, lejátszási listákat és APN-eket menteni.
-
Necc
addikt
válasz
myke01 #49339 üzenetére
TI backup a win, egyértelmüen...
Nemcsak hogy ezerszer többet tud, de az egyszerü földi halandónak nem kell megnyomnia azt a bizonyos menü gombot, nem kell hosszan nyomva tartania az ujját sehol, csak egyszerüen tapicskolnia kell, és máris le van tudva az "agyonbonyolítás".
Egyedül a GUI nem annyira csicsás (egyszerü, sablonos) az egyszerü földi halandó számára, de ez rövid használat után megszokható.
Amibe beleköthet a mezei júzer, az a túlzsúfoltság, igyekszik a rendszer minden szükséges infót bepréselni a felületbe, de ez a beállításokon belül mérsékelhetö (pl. az app listát hozza be alapból). -
válasz
myke01 #47686 üzenetére
Próbálj meg alkalmazásfüggő jelszóval bejelentkezni: https://accounts.google.com -> Biztonság -> Alkalmazások és webhelyek engedélyezése -> Szerkesztés -> Jelszavad -> 2/1. lépés: új, alkalmazásfüggő jelszó létrehozása -> Dolphin Mini -> Jelszó létrehozása. Szóközök nélkül ezt a jelszót írd be a Mini-be.
-
( V )
veterán
válasz
myke01 #45560 üzenetére
Top 5 alternative browsers to Chrome for Gingerbread users!
+1 ilyent találtam, nemtom mennyire valódi:
Google Chrome(Ported) for Eclair and Gingerbread -
TRob1
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged