Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
jackbacsi87
senior tag
Hy!
Olyan progit keresek, amivel lehet szabályozni az appok engedélyeit,mihez férjenek hozzá.
Illetve olyat is szeretnék, hogy bizonyos appok csak wifin keresztül csatlakozhassanak netre, 3G-n ne. -
jackbacsi87
senior tag
Jól értelmeztem, hogy a titanium backup free verziója le tudja menteni az appokat, viszont nem lehet frissíteni őket marketen keresztül, mert ahhoz màr a fizetős kell?
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Holnap készülök telót venni. A külső vizsgálat mellett gondoltam, kicsit "belenézek"...
Főleg kijelző hibás pixelei érdekelnének, de ha van tippetek, még mit érdemes, várom.
Mivel tudok valami tesztet futtatni? z-device root-ot kér, a teló meg nincs rootolva. (Azért ott helyben, még vásárlás előtt, nem biztos hog rootolással kéne kezdenem.)
-
jackbacsi87
senior tag
s voice-ot próbálta valaki?Elvileg minden ICS telóra elérhető.Link itt.
Nálam néha FC-zik, meg bizonyos beállítások nem elérhetők.
Van több féle telepítési leírás, érdemes próbálgatni. -
jackbacsi87
senior tag
válasz
atillaahun #41612 üzenetére
Pár hónapja láttam Győrben google autót, össze-vissza járkált a városban, tetején tele kamerákkal, meg egyéb érzékelőkkel.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
atillaahun #41340 üzenetére
Nem tudom, milyen telód van, de apex rom-nak nézz utána. mindent be lehet állítani az automata fényerő szabályzón.
-
jackbacsi87
senior tag
Az ok borzasztó egyszerű. Nagyon sok külföld ismerősöm van, illetve sok ismerős ment ki külföldre, a telefon kissé drága lenne....az egyetlen oldal, ahol szinte mindenki fenn van, az a facebook.
Mivel felváltva használom a pc-s verziót, meg a telósat, időpontok egyeztetése, helyszínek szervezése, csomó minden fenn van, viszont nincs szinkronban a kettő, az meg gáz.
Ha offline vagyok, nehezen érnek el...A problémára a megoldás valószínű a facebook böngészős oldalán a teló beregisztrálása lesz.
-
jackbacsi87
senior tag
Hello!
Eddig imo-t használtam facebookhoz, de azzal nem fértem hozzá az asztali gépen küldött chat üzenetekhez, és fordítva, ezért váltottam.
Most leszedtem a facebook app-ot. Ezzel viszont ha csatlakozok, a chat ablakban a másik félnél azt jelzi, hogy offline vagyok. Üzeneteket simán küldök-fogadok, csak a kis zöld pötty nincs a nevem mellett. Van tippetek? -
jackbacsi87
senior tag
solid explorer beta-t próbálta valaki? egész jó kis fájlkezelőnek tűnik. van benne ftp kliens, dropbox támogatás, drag & drop...csomó minden.
most próbálgatom az ftp részét, telóról sikerül leszedni fájlt, de rápakolni hogy lehet? -
jackbacsi87
senior tag
Van olyan facebook app, ami az asztali gépen történt chat előzményeit is betölti?
jelenleg imo van fenn, de csak a telefonon történt beszélgetést hozza elő. az alapfacebook appot nem akartam feltenni, persze ha nincs más... -
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Eddig sports trackert használtam, endomondoval még csak 1x futottam(free verzió).
Úgy vettem észre, mintha az endomondo pontosabban rajzolná meg a térképen az útvonalat. Tetszik benne a 10mp-es visszaszámlálás is az időmérés megkezdése előtt.(Ilyen funkció van sports trackerben? Mert nem igazán találtam.)
Viszont azt olvastam, hogy aránylag sokszor eldobálja a gps jelet. Weboldalon nem találom a max sebességet, meg az átlagsebességet.(Telón csak a max sebesség nincs meg....esetleg azért, mert free?)Összehasonlította esetleg valaki a kettőt?
(Elolvastam pár régebbi cikket, azóta azonban sokat fejlődtek.)Előre is köszi!
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Proxmox VE
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Eladó MacBook Pro 14" M3 Pro 11C 14C 16GB 512GB
- Samsung S22 ultra 256/12 Gb Független .45w gyorstöltő+ 3 tok
- Szinte Új Sony a6400 Szett (2024-es, 3300 expo) + Rengeteg Extra!
- L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest