Hirdetés
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz Sterilzona #48036 üzenetére
Ha offline módban használod, akkor semmit, azért offline. Ha generál forgalmat, akkor meg már online.
Amúgy offline módban még nincs navigáció meg keresés a maps-ben, úgymond egy "sima térkép"-ként használható, persze az aktuális pozíciódat mutatva (ami papír térképen nincs )(#48037) ddekany:
Mint írtam (és más is írta), a 6.9.0-en is vannak nyilak... a más verzió más eszköz miatt van.
Play is így írja a verziót: "JELENLEGI VERZIÓ:
Eszköztől függ"[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
ddekany
veterán
Ha két ujjadat egymás mellé ráteszed, és felfelé tolod, akkor elvileg bedönti térben a térképet. Ha ilyenkor közelítesz, elvileg elkezdenek kinőni a házak.
-
atillaahun
veterán
3D-be csak Budapest belvárosát mutatja szerintem.
Egyébként ha már GMaps, még egy érdekesség. Múltkor unatkoztam melóba, nézegettem magunkat a térképen, feltűnt, hogy az utca rossz oldalára van betéve az iroda linkje, gondoltam bejelentem, mer mér ne. Csináltam már pár ilyen jelentést korábban üzletekről, kutyát nem érdekelte.
Most viszont rá egy héttel jön egy telefon melóba a tököm se értette milyen Kft.-től, hogy én jelentettem-e be magunkat. Fél percbe tellett mire képbe kerültem - mondom ja, persze.
Ami az érdekes, hogy a tag elkezdte magyarázni, hogy lát az út egyik oldalán egy új építésű 4 emeletes erkélyes épületsort, és annak az aljában egy kékes üvegű irodát, azok vagyunk-e mi? Hirtelen aszittem ott áll kint a bejárat előtt, ki is néztem reflexből, de nem. Valószínűleg (egy ideje) kész van már a miskolci Street View is, mint ahogy azt sokan jelezték már más városokból. Sima GMaps-ből ilyen részletességgel nem írható le az épület, főleg nem a utcafronti rész.
Mellesleg azóta jó helyen vagyunk a térképen.
És így akkor már az is érthető, hogy WiFi alapján hogy lő be a GMaps néhány 10 méteres pontossággal.(#48037) ddekany
Igen, az újat mutatja a névjegyben. Böngészőt azt nem tudom, a gyárit nem szoktam használni, töröltem is.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Sterilzona #48234 üzenetére
Ha csak Google Play-ről töltesz le appokat akkor nem kell.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
petipetya
nagyúr
-
bigrock
addikt
válasz Sterilzona #48444 üzenetére
A Rocket Dialer alapból tudja ezt a funkciót, meg talán a DW Contacts is.
-
hudyfiu
senior tag
válasz Sterilzona #49113 üzenetére
Vagy nincs root-olva a telód vagy ha igen akkor töltsd le a superuser progit marketről
Nélküle nem csinálhatod amit akartál. -
enginev3.0
félisten
válasz Sterilzona #49115 üzenetére
nézted super userbe hogy a program nincs-e blokkolva ?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
bepken
veterán
ez azt hiszem apex (de nem vagyok biztos benne).
annyi a teendőd, hogy a launcher beállításaiban kipipálod a Root Helper-t: Settings > Advanced settings > Enable Root Helper. (magyar menüben nem tudom, hogy hogy van már)
ezután az SU engedélyeket fog kérni, ezeket nyilván fogadd el. és kész is vagy[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
fatal`
titán
Az AppDrawerből nem tudsz widgetet kitenni csak rootolt telefonon.
Persze az asztalon hosszú nyomással gond nélkül kipakolhatod, akkor is ha nem rootolt.
(#49139) royalka: A zenelejátszás alapjáraton nagyon meríti az aksit. PlayerPROt használtam korábban, az is merített, és gondolom a gyári is.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest