- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
- Kempingezés és sátrazás
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
ncc1701 #48789 üzenetére
Felreerthetoen fogalmaztam, nem azt akartam mondani hogy nincs ertelmuk, hanem, hogy az en esetemben nem feltetlenul van letjogosultsaguk. Ettol fuggetlenul a Llama-t es a Tasker-t is nagyon jo alkalmazasoknak tartom es mar egy jo ideje gondolkodom, hogy mire lehetne jo az en esetemben, mert tenyleg nagyon otletes. (Peldaul ami nagyon vicces es tetszett, hogy be lehet peldaul azt is allitani, hogy valtoztassa meg a hatterkepet naponta tobbszor, napszakonkent valami masra. De azert csak emiatt nem fogom megvenni. )
Majd ha lesz idom, elolvasom reszletesen az emlitett tasker-topikot, hatha van valami, amire jo lenne nekem is.
Mas: A play-store 3.7.15-tel kapcsolatos reakciokat koszonom, na majd meglatjuk, mikor valtozik.
Aktív témák
Hirdetés
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Ottocast N71C Apple Carplay / Android Auto
- Samsung Odyssey G5 27" (1440p, 144Hz, 1ms)
- Fanatec GT DD Pro (8Nm) + Mclaren GT3 v2 + QR2 csatlakozók (Kifogástalan állapot!)
- Fanatec CSL elite v2 pedál (szinte új!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest