- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
Aktív témák
-
tybsen
addikt
Sziasztok,
nagyon furcsa dolgot tapasztaltam, eltunt nalam azoknak az alkalmazasoknak a "megvasarolt" statusza, amiket eddig megvettem. Epp most nezegettem a marketen a legjobb fizetos alkalmazasok listajat es azok, amiket mar megvasaroltam de nem toltottem le a telefonra es nem installaltam, most ujra ugy vannak ott, mintha meg sem vettem volna oket. Tehat az arukkal egyutt. Ha ramegyek egy ilyen alkalmazasra, akkor szinten ugy viselkedik, mintha meg sem vettem volna eddig, tehat ujra meg akarja vetetni.. ? Erthetetlen.. Volt mar valakinek ilyen? Vagy a market vacakol? Nehany napja meg amikor neztem, ott voltak mint megvasaroltak.
Egy masik dolog: a swype billentyuzet rajta van a telefonon, viszont ha rakeresek a marketen, nem jelzi, hogy ott lenne. Nagyon furcsa, mar kezdem azt hinni, hogy a fejemben van a baj :-)
Koszi elore is!
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest