Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Aktív témák
-
tybsen
addikt
Sziasztok,
nagyon furcsa dolgot tapasztaltam, eltunt nalam azoknak az alkalmazasoknak a "megvasarolt" statusza, amiket eddig megvettem. Epp most nezegettem a marketen a legjobb fizetos alkalmazasok listajat es azok, amiket mar megvasaroltam de nem toltottem le a telefonra es nem installaltam, most ujra ugy vannak ott, mintha meg sem vettem volna oket. Tehat az arukkal egyutt. Ha ramegyek egy ilyen alkalmazasra, akkor szinten ugy viselkedik, mintha meg sem vettem volna eddig, tehat ujra meg akarja vetetni.. ? Erthetetlen.. Volt mar valakinek ilyen? Vagy a market vacakol? Nehany napja meg amikor neztem, ott voltak mint megvasaroltak.
Egy masik dolog: a swype billentyuzet rajta van a telefonon, viszont ha rakeresek a marketen, nem jelzi, hogy ott lenne. Nagyon furcsa, mar kezdem azt hinni, hogy a fejemben van a baj :-)
Koszi elore is!
Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- HALLOWEENI KÉSZLET - RETRO Számítástechnika -- MINDEN RETRO EGY HELYEN -- RETRO Számítógépek
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Logitech Blue Yeti kondenzátoros asztali mikrofon
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest