Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
Oldman2
üzenetére
Milyen az akkufogyasztás? Nekem még nem volt idom nagyon foglalkozni vele, tasker-t es llama-t nezegettem illetve letoltottem/kicsit tesztelgettem, de hosszabb tavon nem tudom, mennyire ertelmes es mennyire fogyaszt.
Viszont tasker meg is szivatott: beallitottam, hogy 23:00-kor valtson repulo uzemmodra minden nap, egeszen reggel 5-ig. A hetvegerol teljesen megfeledkeztem,de nalam amugy is teljesen valtozo, meg a hetkoznap is. Na a lenyeg az, hogy nyilvan nem voltam elerheto, mivel lefutott a parancs - pedig szukseg lett volna ra, hogy elerheto legyek.
A lenyeg, hogy ez elegge elgondolkoztatott ezeknek az automatizmusoknak a letjogosultsagan. Mivel az en eletritmusom nagyon valtozo, rajottem, hogy jobb, ha en szabalyozom inkabb a beallitasokat, programok helyett - igy legalabb mindent kezben tartok es nem kell ellenorizni, hogy nem fut-e valami task a hatterben (ez sokkal melosabb dolog, marmint emlekezni ra, hogy mik futnak, ahogy az en tapasztalatom mutatja, mint beallitani az adott pillanatban fontos dolgot).
Ugyhogy egyelore megvagyok a programok nelkul, de figyelem a szokasaimat, hogy hol tudnanak ezek segiteni a mindennapokban.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Robotporszívók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Asztrofotózás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő