Aktív témák

• tybsen

addikt

válasz tybsen #48814 üzenetére

Na tegnap delelott mar 3.8.16-os play van nekem is. Vegre megoldottak a legidegesitobb hibat, hogy jobb oldalon felul a kereses/megosztas/google+/beallitasok ikonok azonnal betoltodnek. Engem iszonyat zavart, nem tudom, hogy mast is idegesitett-e, hogy alapvetoen csak a kereses/beallitasok ikon volt jobb oldalon felul, el a megosztas/google+ menupont par masodperccel kesobb toltodott csak be. Nekem sokszor volt, hogy valamit keresni akartam, es a "kereses" menupontra akartam nyomni, de idokozben betoltodott a "megosztas" es a "google+" menupont is es "kereses" helyett a "google+"-ra nyomtam.

Nem tudom, hogy kovetheto-e :DDD A lenyeg, hogy vegre mar nincs meg ez az idegesito dolog, fixen ott van ez a nehany pont es nem ugralnak az ikonok.

Masik kenyelmes modositas, ahogy eszrevettem, hogy felcserelodott az alkalmazasok "megnyitasa" es "deinstallalasa" gomb, igy most a megnyitas van jobb oldalon -> nem kell annyira atnyulni a huvelykujjal a kijelzo masik felere, ha az ember meg akar nyitni valamit a listabol.

Gyorsabb nem lett szerintem.

Aktív témák

Hirdetés