Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
punky10
üzenetére
Van benne olyan parancs, hogy folyamatosan küldi az SMS-eket, alapesetben 5 percenként, amíg le nem állítod, és az időköz is szabályozható. Ezt gondolom mozgás esetére tették bele. Hogy ki fizeti az SMS-eket az valóban jó kérdés, mikor én teszteltem, nekem nem számlázták ki később, úgyhogy gondolom az Avast szerverein keresztül fut a dolog.
Megy NET nélkül. Tesztelve. Az egyetlen ilyen program.
Hard reset ellen is van védelem, be lehet tenni a programot a rendszerfájlok közé, azok reset-kor nem törlődnek.
Döglött kártya vagy repülő mód ellen valóban nincs mit tenni, de feltételezhető azért, hogy a telefonba előbb utóbb működő SIM fog kerülni. Bár ha hónapokig pihen a pult alatt kikapcsolva, akkor az valóban szívás.
Az meg hogy ezek mellett miért használod a Cerberus-t végképp nem értem, főleg hogy az tényleg nem megy NET nélkül.(#41588) suti_88
Hogy repülő módban nem fog neked SMS-t küldeni az szinte bizonyos.
(#41591) randras
Ennek értesz esetleg a működéséhez részletesebben is? Vagy hol olvastad? Mert én is hallottam hasonlót, csak baromira nem értem hogy tud a telefon WiFi alapján helyzetet meghatározni. -
volvoguy
addikt
válasz
punky10
üzenetére
Hát akkor nálad sincsértelme használni barátom...kivéve ha állandóan be van kapcsolva rajta a Wifi (amit sokan nem tesznek meg mert eszi az akksit, plána a GPS), illetőleg ha amatőrök találják meg...hát kicserélt SIM esetén..nem is tudom...ezt ki kénepróbálnom...ki is veszem mindjárt a SIM-et, repülő módba teszem, "Baráti telefonszámnak" megadom édesanyámét, és úgy indítom újra, kiváncsi vagyok h küld-e SMS-t, illetőleg én tudok-el küldeni neki parancsokat....
Aktív témák
- MacBook Air 13" M1 16gb ram
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asus Rog Strix G531GV /i7-9750H/2060 6 GB/16 GB/120hz/
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest