- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
sssz
őstag
nem a telefon vásárláskori állapota szerintem a legfontosabb (értem itt a hardver, szoftvert), hanem a support... amit a nagyobb márkás is sajnos elhanyagolnak.
kínai klónokat is tudsz venni fantasztikus hardverrel, ami egy lovat is elhúznem szabadna arra építeni, hogy majd a vevő úgyis megveszi a legújabb telefont a legújabb szoftverrel.
oké, hogy egy ezeréves telefonra nem csinálnak új szoftvereket, de elvárható lenne szerintem, hogy egy 2.1-el kijött telóra kiadjál előbb-utóbb a 2.2-t és majd 2.3-at is.Én azért döntöttem a htc desire mellett (pedig eddig samsungom volt és nagyon szerettem, de meguntam a tökölést), mert itt talán még egy ideig biztosított lesz a support...2.3 úgy néz ki hogy lesz legalábbis.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Napelem
- Óra topik
- Automata kávégépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest