Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Szerintetek az miért lehet, hogy az iGo és MotoNav programok sorra megnyúvadnak a ZTE Blade-emen (Android 2.2)? Először azt vettem észre, hogy nem hajlandó betölteni a program, dismiss hibával kidob pár perc feketeség után, aztán meg az érintéseket érzékelte folyton máshol, vagy egyáltalán sehol. Több verziót is kipróbáltam mindkét programból, az előző verzió alapos legyalulása után, de sosem akar normálisan működni. Érdekes módon az érintés hibás érzékelése csak a navi programnál jelentkezik, minden egyéb esetben hibátlan a kijelző. Meg az is feltűnt - tudom hogy hülyén hangzik - de amint kilépek a lakásból, vagy bármilyen épületből egyből nem tudja betölteni a programot, csak várakozik a fekete képernyőnél. Viszont épületben meg 95%-ban betölt. Pedig ekkor még a gps sincs bekapcsolva, és különösebben hideg sincs kint, szóval érthetetlen.
Találkozott már valaki hasonlóval?
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- alza vélemények - tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest