Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Aktív témák
-
fabicska
tag
Sziasztok, próbálok a hozzászólásommal egy égető hiányt pótolni. Ugye mindannyian ismerjük az Android idegesítő szokását, hogy a kedvenc álló háttérképünket (épület, autó, táj, kutya stb...), a rendszer fekvő nézetben vágja ki, mivel többablakos kezelésre van felkészítve.
NA nekik jött létre ez a kis szösszenet:
A lényeg: 1.33333. (szélesség/magasság)
De mit is tegyünk ha álló a kép? Itt jön a varázslat: Hozzáteszünk oldalt kis sávokat, amiket a rendszer úgyis kivág így ami látszódni fog az csak a lényeg, mutatom:
Jól (vagy fehér háttéren nem is olyan jól) látszik, hogy oldalt fehér sávval kiegészítettem a képet, így háttérképnek csak a lényeg lesz látható, ha gondoljátok tegyétek rá telóra és lássatok csodát.
Szép estét:
fabicska -
fabicska
tag
válasz
vbalazs1234
üzenetére
Szia.
SwiFTP programot ajánlom. Asztali gép -> Wif Routerhez kábellel csatlakozva -> Wifi telefonon be, és simán ráküldi az adatot. Én is ezt/így használom.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy valaki tud-e olyan könyvolvasó programot, amely kezel .doc, .pdf, és .html formátumú szöveget, és ismeri a Magyar nyelvet.
fabicska
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest