Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
grotib
tag
Hogy ne legyen olyan egyszerű a dolgod, én az ellenkezőjéről győződtem meg a Pulse-mon.
Bár hozzá teszem én elég sokszor veszem elő, ha van egy kis időm játszom, vagy valamely alkalmazást használom. Észre vettem, hogy ha naponta többször használom a task killert, tovább bírja az akksi és néhány progi gyorsabban indul, amire előtte várni kellett. Fontos a beállítás is, én úgy csinálom, hogy azokat a programokat, amiket a task killer használata után újra indít a gép /az android sajátossága miatt/ a kivétel listára teszem, hiszen felesleges bezáratni, ha mindig újra indulnak. Persze ez szubjektív dolog és lehet gépfüggő is.
Üdv.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új Chuwi FreeBook N150 érintőkijelzős laptop notebook N150 16GB DDR5 512GB SSD
- Xiaomi Robot Vacuum E10 EU / BHR6783EU Robotporszívó
- Új Bluetti Elite 100 V2 power station hordozható aksi állomás 1800W
- Új Ninkear N16 Pro upgraded notebook Intel Core i7-13620H 32 GB RAM 1 TB SSD
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest