Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Timmy0829
csendes tag
Nem tudom hova kéne irni, ezér ide irok hátha tud vki segiteni.
Lenne egy olyan problémám hogy felraktam az uj firmware-t a htc sensationomra, és azóta és már a második főzött romot, de olyanokat csinál az uj firmware óta a telefon hogy nem hiszem el. Billentyűzár mellet a zsebembe állandóan benyomodik a kamera és fókuszál ide oda, néha képet is csinál, és érzem a zsebembe hogy forrósodik. Magától sms-eket irogat, de elküldeni még nem küldött. A minap pedig a zsebemből fölhivtam saját magamat és egy hosszu hangüzenetet hagytam magamnak.... És egy másik ismerősőmnek is de csak annyi hallatszik h gyalogolok. Most a kérdés az lenne, hogy ez az uj firmware miatt lehet? mert a régivel nem csinált ilyeneket. Ennyire nem stabil a rendszer? Vagy virus lehet esetleg? De az 1. uj rom után formatáltam már az egész telót és mégis a 2. romnál is visszajött ugyanez a probléma.
Van valakinek vmi ötlete? Vagy tapasztalt-e hasonlót valaki?
Köszi
Aktív témák
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest