- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
xSide
őstag
Tettem még egy próbát teszt fájlokkal a sugarsync-el, nem jött be!!!
Legfőképp a varázs táskája ütötte ki a biztosítékot nálam, ne ő döntse már el hova rakja.
Megtaláltam a megoldást áthelyezésére is, de így sem jó!
Egyáltalán nem értem milyen szinkron az, hogy a fájlokat külön menti eszközönként, összekombinálni nem tudtam, hogy amit pc-ről feltöltök egy mappába, mondjuk a telóról is oda helyezhető legyen!!!
Ez azt eredményezte, hogy fájlok 2 helyen is meg vannak a sugarsync rendszerében továbbá a telón +1 helyen, továbbá pc-n szintén 2 helyen...
Vagy nekem bonyolult, vagy nem arra való amire én gondoltam...
Most áttértem a min.us-ra, ide azt töltök, amit én akarok bár szinkronizáció (még) nincs benne, de legalább én kezelem a saját fájljaimat (2Gb fájlkorlát van, sávszél nincs korlátozva, alap tárhely 10GB, meghívott regelés esetén +1GB ajándék)!
Könnyű elérhetőség, egyszerű megosztás http://mxs.minus.com, akár pulikus, akár privát mappánként is és alias név adható hozzájuk...
Regisztráció az aláírásomban és mindketten jól járunk!ui.: mikor töröltem telóról a sugárt, törölte a szinkronizáció során megadott mappákat igaz létrehozott az sd-n egy Trash mappát és ott megtaláltam, pc-n a duplikációkat magam kellett törölni és pár zip sérült is
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval
- Új Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Laptop Tablet 16" -30% Intel Core 7 150U 10Mag 16/512 2K OLED+ Toll
- HP OMEN Gaming 16-wd0000nq - ÚJ 16" GAMER notebook - i5-13420H, 16GB, 512SSD, RTX 4050 (6GB)
- HP PROBOOK 460 G11 (9Y7S7ET) - ÚJ - 16" üzleti notebook - U5 125U, 16GB, W11pro
- Cisco ISR 4331/K9