- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Egy mini topikot szeretnék indítani azzal a kérdéssel, hogy ti milyen szinten tudjátok kihasználni Mariskát (Svox)? Szeretném megcsinálni a Vasemberben látott Jarvis féle reggeli üdvözlést, amihez eddig a Smarter Alarm tűnik a legjobbnak, de ez is igen "béta". A felolvasás csak részben magyar, részben angol, amibe meg Mariskának beletörik a nyelve. Szeretném kipróbálni eredeti nyelven is (GB Victoria), de nem találom a neten a telepítőjét (market-ben nekem inkompatibilis készüléket jelez, ezért kéne külön a telepítőfájl).
Fölösleges szabadidőmben ha unatkozok, akkor az rss-t próbálgatom, hátha össze tudnék hozni egy full magyar rss csatornát Mariskának ugyanazokkal a tartalmakkal, amit az ébresztőnek kéne tudnia (naptár, gmail, időjárás, etc), de ez egyelőre csak ötlet. Nem tudom megvalósítható-e.
Illetve eddig az ébresztő nem igazán töltött be rss-t nekem, bár csak egy csatornát próbáltam (Index.hu), hátha az pont nem működött...
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- A.R.E.S. L50 hangsugárzó pár
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.26. Apple jótállás
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest