Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Még jobb vétel.Nem ohajtom szétoffolni,a topicot,szerintem az egyik legjobb player.
Megelözöm a válaszáradatot:
hunfatal:gomb nélküli headsetet használok,ergo nem kell a gombos számléptetés,és zsebben hordom,tehát rázásra ne váltson,mert ha kicsit sietösre kell vennem a figurát(általában egyszerre érek a peronra a vonatot menesztö forgalmistával...
)akkor 1 perc alatt 10 számba hallgatok bele... 
Trob1:a PowerAmp-ban jol müködik a gesture-funkcio:az albumboritot jobbra-balra huzva számot léptet,fel-le pedig albumot vált...
Hangzásban szerintem nincs akkora különbség a legnépszerübb lejátszok között.Az,hogy ki mit használ,az dönti el,hogy haljando-e fizetni érte(ha nem,akkor is marad jopár alternativa...)melyik tetszik,mik fontosak számára.Pl aki nem hallgat Flac-ot,azt hidegen hagyja,ha egy lejátszo támogatja ezt a formátumot is,mig vannak olyanok,akiknek fontos,hogy a zenelejátszo skinezhetö legyen,nehogy elüssön a gondosan megcsinált zöld-fekete launchertöl...
Tehát mindenki használja azt,ami tetszik neki.Én PowerAmpot...
Aktív témák
- HP 15s eq1905nz 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell 3410 i5-10310u 8Gb ram 256Gb NVMe, számla, garancia, Magyar bill
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)akkor 1 perc alatt 10 számba hallgatok bele...