Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Garry84: Sumák aprós?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
F-ECT$ #33809 üzenetére
Még jobb vétel.Nem ohajtom szétoffolni,a topicot,szerintem az egyik legjobb player.
Megelözöm a válaszáradatot:
hunfatal:gomb nélküli headsetet használok,ergo nem kell a gombos számléptetés,és zsebben hordom,tehát rázásra ne váltson,mert ha kicsit sietösre kell vennem a figurát(általában egyszerre érek a peronra a vonatot menesztö forgalmistával...)akkor 1 perc alatt 10 számba hallgatok bele...
Trob1:a PowerAmp-ban jol müködik a gesture-funkcio:az albumboritot jobbra-balra huzva számot léptet,fel-le pedig albumot vált...
Hangzásban szerintem nincs akkora különbség a legnépszerübb lejátszok között.Az,hogy ki mit használ,az dönti el,hogy haljando-e fizetni érte(ha nem,akkor is marad jopár alternativa...)melyik tetszik,mik fontosak számára.Pl aki nem hallgat Flac-ot,azt hidegen hagyja,ha egy lejátszo támogatja ezt a formátumot is,mig vannak olyanok,akiknek fontos,hogy a zenelejátszo skinezhetö legyen,nehogy elüssön a gondosan megcsinált zöld-fekete launchertöl...
Tehát mindenki használja azt,ami tetszik neki.Én PowerAmpot...
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest