- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Lenne jó sok kérdésem, előre is bocsi..
Szóval ROM-ot cseréltem a telón éjszak és most keresek olyan programot ami az előző ROM okosságait tudja helyettesíteni.
1, Találkozott-e már valaki olyan app-al, ami a telefon csengőhangját lehalkítja, ha felveszem az asztalról, vagy kiveszem a zsebemből? Tehát csöng hangosan és ha felemelem lehalkítja, illetve ha képernyővel lefelé fordítom akkor elnémítja.
2, Összehasonlítja a kontaktokat a facebook ismerőseimmel és párosítja ha egyformát talált, illetve frissíti az állapotbejegyzéseiket, fotóikat.
3, Volt rajta egy app, aminek segítségével a HTC-s widgets-eket lehetett letölteni, felhasználni. Sehol nem találok ilyen a marketen, de lehet csak nem vagyok kitartó.
4, Gyakran hívott személyek listája a kezdőképernyőn
5, Használ valaki Magic Locker-t? Mert tudja azt a képernyőzárat ami volt az előzőn, de valamiért ha kiveszem a telefont repülőmódból nem kéri a pint és így nem is kapcsol be. Valahol ezt be kell állítani, vagy alapból nem tudja ezt?Szerintem most ennyi, de még biztosan eszembe jutnak dolgok..
Előre is köszönöm, ha valaki tud válaszolni, és szép napot mindenkinek!
Ja.. Biztosan felmerült, hogy akkor miért cseréltem ROM-ot.
Azért mert nem kezelte e kibővített belső tárhelyet, és nagyon kevés volt a szabad helyem.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest