Hirdetés
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
válasz
Probert75
üzenetére
Nem dehogy is te nagyon frankón leírtad. Én vagyok láma (és türelmetlen) a dologhoz. PC-ben otthon vagyok bele is piszkálok mindenbe de ott tudom, hogy mit csinálok és mi lehet a következménye. Andoidban (ez az első androidos telóm) viszont tufa vagyok.
Alapból nem tetszett, hogy eltűntek a parancsikonok, gyorshívó miazmás amit én kiraktam, helyette a twitter szarságot kidobta félképernyősben még a képernyők számát is visszarakta ötre pedig nekem elég három. Én egy letisztult egyedi de egyszerű arculatot akartam, amit biztos meg lehet ezzel is csinálni de lusta lettem volna mindent újra beállítani előhozni, eltüntetni stb. Töröltem és Szerencsére minden visszaállt úgy ahogy a telepítése előtt volt.
Tényleg ha marketből törlök akkor lepucolja rendesen?
Aktív témák
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Assetto Corsa Rally
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Katana GF66 12UGS 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9Ryzen 9 7900 nem X-es! 65W TDP!!! 12 mag 24 szál
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest