Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
válasz
Probert75
üzenetére
Nem dehogy is te nagyon frankón leírtad. Én vagyok láma (és türelmetlen) a dologhoz. PC-ben otthon vagyok bele is piszkálok mindenbe de ott tudom, hogy mit csinálok és mi lehet a következménye. Andoidban (ez az első androidos telóm) viszont tufa vagyok.
Alapból nem tetszett, hogy eltűntek a parancsikonok, gyorshívó miazmás amit én kiraktam, helyette a twitter szarságot kidobta félképernyősben még a képernyők számát is visszarakta ötre pedig nekem elég három. Én egy letisztult egyedi de egyszerű arculatot akartam, amit biztos meg lehet ezzel is csinálni de lusta lettem volna mindent újra beállítani előhozni, eltüntetni stb. Töröltem és Szerencsére minden visszaállt úgy ahogy a telepítése előtt volt.
Tényleg ha marketből törlök akkor lepucolja rendesen?
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borderlands 4
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Temu
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest