Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29701) volvoguy


volvoguy
addikt

Üdv!
Auto Task Killer/Manager app érdekelne. Most a Watchdog Task Manager-t használom, nem fogyasztja az akksit, vmi ehhez hasonló érdekelne.

Teszik benne a "Blacklist" feautre, vagyis hogy meghatározott appok ha beragadnak kilövi őket. (lehet állítani a CPU használat %-át)

Ez fontos feature, valamint ami még jól jönne, ha a meghatározott appokat kilépés után 1-2 perccel bezárná magától (Motorola Defy gyári ROM-ban volt ilyen...)

Köszi Üdv!

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#29702) Probert75 válasza Dzsuri89 (#29699) üzenetére


Probert75
addikt

Csinálj magadnak egy köraksi jelzőt a konyhán, és cseréld ki a gyárit. Nexus-ra nem tudom hogyan kell, mert nekem Galaxy Ace-em van, de ezen leírás lehet segít.
Hangsúlyozom ez a leírás Galaxy Ace-re van, a telefonod topikjában lehet tudnak segíteni.
"Egyéni Framework készítése:

Egyéni Frameworköt ezen az oldalon készíthetünk. Megjegyzem hogy egy kis minimális angol tudás nem árt! Előfordulhat hogy várnunk kell a konyhára, akkor kiírja hogy pl "Requests left: 15", tehát 15 kérés még hátra van. Ilyenkor időközönként frissíteni kell az oldalt. Ha sikerült bejutni az oldalra, akkor egy sorban olvashatjuk hogy "Battery" "Icons" "Status bar", stb... Most csak az aksijelzőt fogom leírni, de a többinél is hasonló az eljárás. Válasszuk a Batteryt, pipáljuk ki az "use this mod"-ot majd válaszuk ki a nekünk szimpatikus aksijelzőt (nézhetünk előnézetet is, persze mindenhol!). (Ahol telefon kijelző méretet kell beállítani (Phone screen size), ott "mdpi 320x480"-at kell választani.) Menjünk a "File upload" Fülre, itt az "update binary"-nál "Type Galaxy"-t kell választani, a "Patch9 autofix" és a "ThemeChooser preview"-ból vegyük ki a pipát. Jobb oldalon válasszuk a "System files"-t. Töltsük fel a rom eredeti "framework-res.apk"-ját és a "twframework-res.apk"-t és ha Gingerbread romot használunk, akkor a "SystemUI.apk"-t is fel kell tölteni. (Elérési utak: system/framework/framework-res.apk és twframework-res.apk és system/app/SystemUI.apk (ha XXKPH ROM-ot használunk, akkor ebből a zipből is feltölthetjük.) Ha készen vagyunk akkor a "Summary" fülön a lap alján kattintsunk a zöld "Submit work to kitchen" gombra (ha nem aktív a gomb akkor valahol valami hiba van, amit narancssárgával jelöl az oldal). Ezután várnunk kell amíg elkészül az új frameworkünk. Kattintsunk fent a "Pickup" fülre és onnan tudjuk majd letölteni."

[ Szerkesztve ]

(#29703) Dzsuri89 válasza Probert75 (#29702) üzenetére


Dzsuri89
őstag

Köszi, majd holnap kipróbálom és remélem sikerrel járok.
Elég jó kinézetek lehet csinálni itt, ahogy elnéztem.

(#29704) xSide válasza frensys (#29685) üzenetére


xSide
őstag

Az én sokásom, ha sms-t írok Smart Keyboard-ot használok ahol hosszan nyomva a tovább 'gombot' előjön a smyle-k beszúrása...
A smartban ezt bármire cserélhetem, ìgy beraktam ide a balra dőlő èkezeteket, hogy könnyen elèrhető legyen. Sőt egyénileg àllitható az a rész is, ahol a javaslatok megjelennek:)

(#29705) domerator válasza pingwin011 (#29692) üzenetére


domerator
veterán

petipetya írta:

"Régen a hagyományos butatelefonokkal sem volt ajánlott ékezeteket írni, és manapság sem az. Erre most mindenki úgy tesz, mntha a telefonoknak/androidnak kutya kötelessége lenne lekezelni az ékezeteket - pedig nem az, régen sem volt az és most sem az. El lett magyarázva a karakterkódolás rendszere, amely nem fog megváltozni az sms haláláig. Ékezet nélkül vagy balra dőlően kell írni..."

Ennyi a lényeg és nem több... minden további vita csak karakterpazarlás.

-----------------------------------------------------------

(#29685) frensys:

Ezt akár "idegenufo" is írhatta volna... ugye nem így van?... mert a dupla regisztráció tilos ugyebár...

[ Szerkesztve ]

Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

(#29706) TRob1 válasza domerator (#29705) üzenetére


TRob1
veterán

:)) (Egyébként az a hsz-e pont megint 1 újabb egyezés a többi mellett... :U )

"Az sms irás is megoldódott,mert hogy ugye elegem volt abból hogy apró betükkel képtelen csak 10 perc alatt kb.megirni az ember egy rohadt üzenetet,na a lényeg:nem kell ide csiri viri smartkeyboard meg anysoft stb.,a saját gyári lg beviteli módja tökéletes rájöttem,csak hát mindenki ugye lecseréli alapból én is igy tettem és meg se néztem milyen jó a gyárija,ami a következő: Egy gombon ugye 3 betü és addig nyomod amig kell,mintha normál telód lenne,úgyhogy ez is megoldva!" - #29402

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#29707) R19 válasza szakmaster (#29674) üzenetére


R19
senior tag

A Fancy Widgets fizetős változatánál /most 606.- ft./ be lehet állítani időjárás szolgáltatóként az MSN-t, az pedig a Forecától kapja az adatokat.
Így már van értelme az óra-időjárás kombónak éppen a Foreca megbízhatósága miatt. :K

(#29708) Probert75 válasza Dzsuri89 (#29703) üzenetére


Probert75
addikt

Szívesen! Csak az a baj nem mindent cserél ki teljesen, hiába szerkeszted össze. Pl. én a rolót akartam kicserélni feketére és azt, ahol az wifi, BT..stb van, azt meghagyta a gyári szürkén, hiába sötétet szerkesztettem. Azt tapasztaltam, hogy nem lehet a telefonomban egyenként kicserélni a Frameworköket, hanem egyben kell az összes változtatást eszközölni. Mert ha egyenként cserélgeted a módosításokat, akkor az előző visszaáll alapra. Kicseréltem a töltöttség jelzőt, majd a rolót és a töltöttés visszaállt a gyárira. Ezért egyben csináltam a köraksi jelző és a roló változtatását. Legalábbis Ace-en így működik nálam.

(#29709) S e t h válasza TRob1 (#29694) üzenetére


S e t h
nagyúr

Rá is beszélem azokat akiknek írni szoktam, hogy azonnal fizessenek elő netre, mert vége a jó sms világnak ,mostantól csak emailban kommunikálunk.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#29710) xSide válasza domerator (#29705) üzenetére


xSide
őstag

Erre csak annyit kinek mi volt és mi a mai szokása, mióta van mobilom (motorola d160 - 1998) mindig is ékezettel írtam...
Minden telómban be lehetett állitani a karakterek kódolását, a droid-ban is megtaláltam a megoldást:)

'Amiről valaki nem tud az nem azt jelenti, hogy egyáltalán nincs...'

Az más kérdés, ki mihez szokott hozzá és ez alapján elitélni, fikázni sem kell senkit!

(#29711) TRob1 válasza S e t h (#29709) üzenetére


TRob1
veterán

Hahaha! Te is csak szavakat olvasol a mondatokból, mi?
Írtam én is egyéb megoldásokat (pl. hívás ha már telefon, vagy Handcent ha mindenáron százával sms), és mások is írtak többet is (ékezet nélkül, balra dőlő ékezettel, ...)
Pl. Faterom nem mélezik, és ha hiszed ha nem, szoktunk kommunikálni: személyesen vagy telefonon (életemben nem írtam neki sms-t mert egyszerűbb, gyorsabb, és többet el is mondok telefonon ;) )

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#29712) viperabácsi válasza Dzsuri89 (#29699) üzenetére


viperabácsi
addikt

Nekem EZ vált be!

Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !

(#29713) Dzsuri89 válasza viperabácsi (#29712) üzenetére


Dzsuri89
őstag

Köszi, de én nem widgetet keresek.

(#29714) fatal`


fatal`
titán

Én sem értem a cirkuszt az SMS miatt, már a gyári szoftban is beállítható, hogy magától alakítsa át a küldött smsekben az ékezeteket.

Valaki említette a billentyűzetet, ami nem tudom, hogy jön ide, de pl. nekem messze nem a gyári a legjobb.

(#29715) TRob1 válasza fatal` (#29714) üzenetére


TRob1
veterán

A gyári bill-t csak a duplareges frensys/idegenufo említette, tehát lényegtelen... ;]

¤ R'n'R ¤

(#29716) Joshi válasza Dzsuri89 (#29713) üzenetére


Joshi
titán

Erre a legjobb megoldás egy főzött rom ahol alapból így jelzi ki az akksi töltöttséget.

(#29717) fatal` válasza TRob1 (#29715) üzenetére


fatal`
titán

Tényleg, nem is figyeltem. :D

Arról amúgy nem is beszélve, hogy minden billentyűzet tudja az álló módban lévő telefonbillentyűzetet, más kérdés, hogy szerintem baromság úgy használni.

[ Szerkesztve ]

(#29718) Dzsuri89 válasza Joshi (#29716) üzenetére


Dzsuri89
őstag

Tisztában vagyok azzal, hogy a főzött romokban olyan aksi kijelzés van, ami nekem kéne, csak én jól el vagyok most a gyári ICS-sel és ez az egy "extra" hiányzik nekem belőle.

(#29719) pingwin011


pingwin011
aktív tag

Nem értitek, amire ki akartam lyukadni. Rendben van a kódolás, a handcent konvertálás, meg a balra dőlő ékezetek... Arra akartam kilyukadni, hogy nem mindenki van felvértezve ezzel a tudással, így persze, hogy kérdeznek, sokan pedig nem értem miért értetlenkednek emiatt. Van aki sokat smsezik, és nem ismeri a kódolást, a balra dőlő ékezeteket, meg a handcentet sme...

(#29720) punky10 válasza fatal` (#29717) üzenetére


punky10
addikt

Eröt veszek magamon,és bevallom,én szoktam használni a gyári billt,állo modban... :B
Talán majd felkeresek egy függöségböl kigyogyulni vágyo emberekböl állo csoportot,és eljárok névtelenül hozzájuk,hátha eröt adnak a leszokáshoz.Csak gyarlo emberként,egyszerünek tünt a használata,rövid ujjaimmal elértem az összes karaktert,és mivel jo a kijelzöm érzékenysége,és a telefon gyorsasága sem gátolt benne,igy irtam a max 10-15(de akkor már böbeszédü voltam...)szobol állo SMS-t.És erre még a régi SE P990-es telommal is képes voltam!Mea culpa...De ennek vége...!!!Holnap meggyonom vétkeim(bár meg sem tudom számolni,hogy 5 év alatt mennyit küldtem)ha találok olyan papot,aki gyontat pogányt is... :)
És elöre kikérem magamnak a feltételezést:nem én vagyok Idegenufo!Én már (egy kis tulzással...)akkor regisztráltam a MA-n,mikor ö még olvasni sem tudott...Bár nem tudom,ezt hol lehet megnézni...

Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+

(#29721) fatal` válasza punky10 (#29720) üzenetére


fatal`
titán

Ez most, hogy jön ide? Nem is rólad volt szó. Vagy talán frensys a nicked? Talán, ha az olvasással problémáid vannak ne engem cseszegess.

Semmi baj sem a gyári billel, sem másikkal. De egyértelműen kijelenteni, hogy az a jobb és cirkuszolni miatta, ha valaki állóban is qwertyvel használja, röhejes. Ott van az SMS beállításaiban, hogy konvertálja, sőt még alapból be is van pipálva. Akinek problémái vannak a telefonjával és nem nézi meg a beállításait, az talán ne az androidot szidja.

[ Szerkesztve ]

(#29722) HKorn


HKorn
addikt

Olyan app-ot ajánljatok nekem legyetek szívesek, ami hívás után megmutatja a hívásidőt.

Tök egyszerű valamire gondolok, mint a Nokiákon volt a hívásinfo, nem kell nekem, hogy mindenféle statisztikákat tudjon, csak megbízhatóan működjön.

Marketről már leszedtem a call duration nevű appot, de nagyon megbízhatatlanul működött, össze-vissza jelezte a hívásidőket, így kuka lett a vége. Valami ilyesmi programmal kiegyeznék, csak pontos legyen.
Köszi!

Run&Ride

(#29723) fatal` válasza HKorn (#29722) üzenetére


fatal`
titán

A gyári nem jó? Én bemegyek a hívásinfoba, rányomok a hívásra és mutatja meddig tartott.

(#29724) TRob1 válasza HKorn (#29722) üzenetére


TRob1
veterán

Sztem ezt tudja bármelyik Dialer/kontaktkezelő app is (pl: GoContactsEx, DialerOne, ...) (vagy legalábbis illik tudniuk :B ). Vagy pl. van olyan hogy CallTrack, ami a naptáradba beleírja/szinkronizálja...

(#29721) hunfatal :
Én a gyári SMS-be nem látok ilyen ékezetdőlős dolgokat... :( (Mondjuk nem is használom, csak most futólag belekukkantottam)

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#29725) punky10 válasza fatal` (#29721) üzenetére


punky10
addikt

Nem téged cseszegetlek,csak azt irtad,hogy "baromság ugy használni"Én ugy szoktam.Nem állo qwertz-billel,hanem állo telefonbillel.Nem vagyok nagy SMS-ezö,max a nejemnek irok,hogy tulorázom,majd megyek...stb.Ezért nem kell besértödni,valoszinüleg kevés szmájlit raktam az irásomba... :) :)

A vége pedig TRob1 29715-ös elméletének a továbbfejlesztését hivatott volna megelözni... :D

TRob1:a 2011-es Xperiák SMS-beállitásánál van olyan,hogy költségmegtakaritás.

[ Szerkesztve ]

Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+

(#29726) TRob1 válasza punky10 (#29725) üzenetére


TRob1
veterán

A 2010-es ZTE-kben nincs. (Sztem gondolták hogy szegény csórók úgyse garasoskodnak, az csak a Gazdagabb, pl. Xperia vásárlók szokása. ;] :)) )

A másikra: Az nem elmélet, nem is kell fejlesztgetni, az Tény. ;)

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#29727) thesound


thesound
őstag

Nem olvastam végig teljesen az sms mizériát, :DDD de nekem a handcent sms vált be. Még ezen a készüléken is gyors, véleményem szerint sokat is tud. A jobbra dőlő ékezeteket aut. balra fordítja, rendszeresen frissítik...

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#29728) HKorn válasza fatal` (#29723) üzenetére


HKorn
addikt

Én olyanra gondolok, ami amikor lerakod a telefont automatikusan megjelenik a kijelzőn és mutatja, hogy hány percet beszéltél. Ennél többet nem is kell neki tudnia.

A hívástatisztikákra teljesen megfelel a gyári hívásinfo menü nekem is.

Run&Ride

(#29729) fatal` válasza TRob1 (#29724) üzenetére


fatal`
titán

Akkor lehet, hogy ez Sony specifikus, ezesetben nem szóltam. :)

(#29725) punky10: Igaz, félreérthetően, vagy talán kicsit erősen fogalmaztam, mert ez szubjektív. Szerintem úgy sokkal lassabban lehet írni. :)

(#29726) TRob1: Mert egy Xperia Mini tulaj ugye sokkal gazdagabb, mint aki Skatet vett. :D

(#29728) HKorn: Na ezt nem tudom, ha jól emlékszem nekem mutatja, de ez lehet, hogy megint készülékfüggő (sőt, ha ilyet keresel, akkor ezek szerint biztosan).

[ Szerkesztve ]

(#29730) TRob1 válasza fatal` (#29729) üzenetére


TRob1
veterán

2010-ben még "csak" Blade volt. :U :DDD (Egyébként le nem cserélném arra a tepsi "sztékre" :N )

¤ R'n'R ¤

(#29731) bubi92


bubi92
őstag

cardiotrainer vagy runkeeper? esetleg van jobb?

(#29733) TRob1 válasza #40993792 (#29732) üzenetére


TRob1
veterán

Eleve titkon neked szántam ezt a mondatot, de látom bejött. :P

¤ R'n'R ¤

(#29734) Probert75 válasza TRob1 (#29733) üzenetére


Probert75
addikt

Heló! A GO Locker-t beszéltük régebben, hogy nagyon gyerekcipőben jár. Kinőtte már? :)
Mert Go Locker Ice Cream Sandwich most nagyon tetszik. És nem akarom feleslegesen kínlódni vele, ha vannak még rossz napjai? Ha igen, akkor marad az Agile lock.

[ Szerkesztve ]

(#29735) decoati


decoati
aktív tag

'sztok! Nekem egy olyan app kellene, ami a google maps-ot használja, és tele tudom tűzdelni a térképet mindenféle jelzővel, és kommenttel. Fontos hogy telóról is szerkeszthető legyen, valamint nem ártana ha mutatná az aktuális pozíciómat. Ha tudná hívni a navit is, valamint importálni a gmaps saját helyeimet/térképeimet, akkor teljes lenne az örömbódottá'. :) köszi!
(vagyis olyan kellene mint a google maps saját helyek desktop változata)

[ Szerkesztve ]

család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken

(#29736) petipetya válasza decoati (#29735) üzenetére


petipetya
nagyúr

Telón Maps / saját helyek?

"nincs rá lezsóidő"

(#29737) decoati válasza petipetya (#29736) üzenetére


decoati
aktív tag

nem tudok szerkeszteni. Amit rögzítek és otthon megszerkesztem, az tökéletesen látszik, működik. De már létrehozott pontot/saját térképet nem tudok terepen szerkeszteni/kommentelni. Ez lenne a lényeg.

család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken

(#29738) Probert75 válasza Probert75 (#29734) üzenetére


Probert75
addikt

Tárgytalan!
Kipróbáltam! Tetszene, csak még mindig nem engedi a zárképernyőn lévő ikonokat szerkeszteni. :(

(#29739) Foose


Foose
addikt

Sziasztok! Handcent sms-ben hogy tudom beállítani a kézbesítési jelentést? (vagy egy olyan a beállításokban,hogy "szolgáltatói támogatást igényel" vagy mi,de azt bekapcsolva nem kapok értesítést semmilyen módon)

Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL

(#29740) Luissimo


Luissimo
veterán

felraktam ezt a NoLED alkalmazást, ami jólenne, ha jólenne.
egyszer volt benne ismétlődő hangfigyelmeztetés és rezgés is a felvillanó ikonok mellé, de amikor azok időbeállításait átállítottam, azóta nemhajlandó megszólalni, csak a képernyőt villantja fel bizonyos időközönként.

bugos ez? vagy valami más van ?
aki használja , az jelezze már, hogy nála hogyan működik ?

(#29741) natec válasza xSide (#29704) üzenetére


natec
tag

Smart Keyboard -ban ha átkapcsolsz angol billentyűzetre akkor a hosszan nyomott betűknél vannak balra dőlő ékezetes betűk is meg sok minden más is.
(képet sajnos nem tudok róla készíteni)

NATEC

(#29742) Ferenc1989


Ferenc1989
tag

csáó!

Adott egy huawei ideos s7.
Hálózaton keresztül szeretnék rajta filmet nézni. Milyen progival lehetne? nem olyan kell ami először letölti,hanem olyasmi mint amikor médialejátszón nézek hálózaton keresztül filmet.

köszi

Sosem tudod, mi az elég, amíg meg nem tapasztalod, mi a túl sok.

(#29743) NoMagix válasza Probert75 (#29734) üzenetére


NoMagix
addikt

Pont most próbálom (SKATE) a Go Locker-t, nagyon tetszetős!
Meglepődtem, hogy külön belehet azt is állítani, hogy a home vagy a hangerő gombjaira is feléledjen a kijelző!
De ezt hiába állítom be alapnak, egy rövid idő után már csak az eredeti gombra éled fel!
Most a Dark témát állítottam be, ez nagyon tetszik!

(#29744) TRob1


TRob1
veterán

Huh de kihalt a topik. :D

Emberek, nemtom mi történt, de GoSMS + GoKeyboard kombóval az eddig beszélt dolog volt (Í, Á, Ő, Ű.. nél levette 70-re az sms méretét) Annyit tettem hogy bekapcsoltam az angol nyelvet is a magyar mellé (azóta ki is kapcsoltam), és csak az ű és ő-re veszi le, a többire nem. :F (És pár órája meg tuti levette, mert küldtem "próbasms-t" asszonynak, nálam 2sms-t írt, ő 1ben kapta meg) Ezt most nagyon nem értem.

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#29745) xSide válasza natec (#29741) üzenetére


xSide
őstag

Igen sok minden más!
Ez zavaró, épp ezért onnan szedtem ki a balra dőlőket...
Köszönöm a tippet ettől függetlenül :DDD

(#29746) mrkorooo


mrkorooo
aktív tag

szval olyan kérdésem lenne, hogy a telefonkönyv ugye szinkronizálja megát a facebook-al. na ezt már megszoktam h ott a sok retardált is, de azt elég nehezen emésztem, hogy elég gyér minőségben jelenik meg a tárcsázás kép. ezzel tudok tenni valamit vagy ezt is 'meg kell szokni' kategoria?

Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO

(#29747) TRob1 válasza TRob1 (#29744) üzenetére


TRob1
veterán

Valami elromlott. Küldtem egy üzenetet is próbából, és ékezetek nélkül küldi az ékezettel írtat, 1 smsben. :F

¤ R'n'R ¤

(#29748) Lefty


Lefty
addikt

Sziasztok,

köpönyeges widget-et használ valaki? letöltöttem meg minden, de nem látom a widget-ek között, van valami megoldás rá? Xperia X8

(#29749) TRob1 válasza Lefty (#29748) üzenetére


TRob1
veterán

Nem az sd-re tetted véletlen?

¤ R'n'R ¤

(#29750) baalco válasza Lefty (#29748) üzenetére


baalco
tag

vszínű SD-re van lementve. sajnos csak a tel.memóriájából működik

megelőztek :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.