Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Aktív témák
-
pingwin011
aktív tag
válasz
frensys
üzenetére
Azért szerintem egyébként járna annyi a magyar embereknek, hogy rendesen lehessen ékezettel smst írni, mert valaki (én is) szeret úgy írni, ahogy kell. Nem hiszem, hogy annyira kivitelezhetetlen lenne a dolog. Én magamtól jöttem rá a balra dőlő ékezeteknek, de az ő, ű betűknél ez akkor sem megoldás. A többi oké, végső soron mindegy, merre dől egy ékezet. De azért nem mindenki jön rá erre magától, így természetes, ha kérdeznek, és az sem lehet válasz, hogy olvass vissza, mert ennyi komment között ember nincs, aki képes kibogarászni, hogy hol kaphat erre választ.
Aktív témák
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi