- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
Szeretnék egy olyan programot, ami vagy átírja az eredeti aksi kijelzést %-os értékekre vagy kirak egy új aksikijelzést és azon mutatja %-osan a töltöttséget, de leírom lejjebb a kritériumokat.
1. Próbáltam a ROM Toolbox-ot, nagyon jó kinézetek vannak hozzá, hibátlanul kicseréli a gyári aksi kijelzést, csak annyi a problémám vele, hogy nem 1%-onként mutatja, hanem 10% vagy 20% és ráadásul az 50% nincs benne, legalábbis azokban a kinézetekben nem volt, amiket én teszteltem.
2. Ismerek pár olyan programot, amivel külön töltöttség mutatót lehet kirakni, mint pl a Battery Indicator, csak ezek a progik külön bedobnak az értesítési sávba is valamiféle infót az aksiról vagy valamilyen szöveget, amit nem lehet eltávolítani onnan és engem kifejezetten zavar.
Valaki tud valami jó kis appot ajánlani?
Köszönöm!
Aktív témák
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- KROAK K-CS01 Android autós navigáció 2/32 7"
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- HIBÁS! Javításra vagy alkatrésznek! Kyocera FS-C8525MFP multifunkciós készülék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest