- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
Aktív témák
-
pingwin011
aktív tag
Egyrészt... Azért, mert neked mások a telefonálási szokásaid, még nem feltétlenül furák mások, csak szimplán másra használják a készüléket. Én pl ha smst írok, akkor az nem fér bele 70 karakterbe, de mint említettem, én pont tudom a nyitját a dolognak, nem magam miatt írtam...
Email... Az smsnek pont az a lényege, hogy akinek írsz, bárhol is van, el tudja olvasni. Nem csak okostelefonnal és mobilnettel rendelkező embereknek szoktak általában írni...
Nem mindenkinek teljesen egyértelmű a balra dőlő ékezet, valamint nem azzal a tudással születik valaki, hogy a Handcent sms konvertál egyből. Szóval szerintem ezek a kérdések jogosak, csak szeretnének rendesen írni, ennyi. HA téged zavar, hogy páran felteszik, akkor lapozd át azokat a részeket, majd más válaszol. De mondom, mások miatt írtam...
Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest