Aktív témák

• aggleány

addikt

atillaahun

Az igaz, hogy mindig kapok választ, de attól még kinyílik a bicska a zsebemben, amikor azt olvasom valahol, hogy "nőnek jó lesz az". Ilyenkor általában valami nagyon egyszerű, vacak készülékről van szó. Meg ilyenek is vannak, hogy "Nőnek? Androidot? Minek?" Ezeket elég rosszul tűröm, és több olyan fórum is van, ahol egészen egyszerűen nem is veszik észre, hogy válaszoltam valamire vagy kérdeztem valamit.

Pl. most az előbb Te sem reagáltál nekem, csak egy fiúkollégának, de Rólad tudom, hogy biztosan benézted a dolgot. :P

PBA

Neked a neved miatt simán megoldható a "nőiesítés", cseréld le a képet egy női fejre, és kész. Én inkább fiúsítanám magam, de ezzel a nickkel kicsit hülyén nézne ki. :DDD Nem izgulok, már megszoktam. :K

Van egy pár ember, akinek nem vagyok hajlandó válaszolni, mert még régebben minősíthetetlenül viselkedtek - nem sok ilyen fórumtárs van, nekik majd válaszolnak mások.

petipetya

De jó Neked, hogy elég a 8 GB-os kártya! Én már nagyon várom, hogy kijöjjön a 64-es, mert van még egy csomó film, amit szívesen magammal hurcolnék, és most nem fér el. ;] Az a vicc, hogy 20 percnél többet összesen nem néztem filmet telefonon, de azért fontos, hogy minden kedvenc folyamatosan nálam legyen. Ez valami érdekes fejlövés lehet, de hát ez van. :F

Aktív témák

Hirdetés