- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Aktív témák
-
aggleány
addikt
atillaahun
Az igaz, hogy mindig kapok választ, de attól még kinyílik a bicska a zsebemben, amikor azt olvasom valahol, hogy "nőnek jó lesz az". Ilyenkor általában valami nagyon egyszerű, vacak készülékről van szó. Meg ilyenek is vannak, hogy "Nőnek? Androidot? Minek?" Ezeket elég rosszul tűröm, és több olyan fórum is van, ahol egészen egyszerűen nem is veszik észre, hogy válaszoltam valamire vagy kérdeztem valamit.
Pl. most az előbb Te sem reagáltál nekem, csak egy fiúkollégának, de Rólad tudom, hogy biztosan benézted a dolgot.
PBA
Neked a neved miatt simán megoldható a "nőiesítés", cseréld le a képet egy női fejre, és kész. Én inkább fiúsítanám magam, de ezzel a nickkel kicsit hülyén nézne ki.
Nem izgulok, már megszoktam.
Van egy pár ember, akinek nem vagyok hajlandó válaszolni, mert még régebben minősíthetetlenül viselkedtek - nem sok ilyen fórumtárs van, nekik majd válaszolnak mások.
petipetya
De jó Neked, hogy elég a 8 GB-os kártya! Én már nagyon várom, hogy kijöjjön a 64-es, mert van még egy csomó film, amit szívesen magammal hurcolnék, és most nem fér el.
Az a vicc, hogy 20 percnél többet összesen nem néztem filmet telefonon, de azért fontos, hogy minden kedvenc folyamatosan nálam legyen. Ez valami érdekes fejlövés lehet, de hát ez van.
Aktív témák
Hirdetés
- iMac 2019 21,5 Retina 4K
- Szép állapot!! Dell Latitude 5495 Ryzen 5 Pro 2500U 16GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest