Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilyen az élet! - És ezt most nem flegmán mondom, hanem kesernyésen, bólogatva.
-
Rendvédelmis volt a srác. Nem töltötte be a 18-at. Jöttek az osztálytársak egyenruhában. Iszonyatos tömeg volt, ami már magában sokkoló, nem beszélve arról, hogy egy társuk halt meg. Egy vén hülye még alakiztatta őket. Ismerem a szülőket, nekem is kemény volt, nem ezeknek a gyerekeknek.
-
Dermesztő, mikor a kaszás mellőled választ valakit!
20. évemet taposom jelenlegi melóhelyemen, ebből 18-at az "Öreggel" egy műszakban.
Akadt köztünk korkülönbség, de nagyon hasonló volt az életfelfogásunk, egy rugóra járt az agyunk, ökörködtünk, együtt szidtuk a rendszert. 12 órás váltott műszak másképpen elviselhetetlen.
Józsi olyan remete féle volt, gyengébbik nemmel bent is csak viccelődött, mindig úriember stílusban. Neki ez elég volt, miértjét nem kérdezetem, elfogadtam és kész!
Szüleitől tiszteségesen elbúcsúzott, Édesanyjától talán 10 éve. Néha panaszkodott csak, a vége felé. Elfáradt, ami tök érthető!
Felvidította, mikor megjött fentről a levél, meg vannak számlálva a napjai...
Szőtte a terveket, ide megy, oda megy, elektromos bringát vesz! Nyugdíjas búcsúztató után is tartottuk a kapcsolatot, hol én hívtam, hol Ő.
Névnap, karácsony, vagy csak úgy, időmbe belefért, sose éreztem feleslegesnek!
Augusztusban is rám írt, hogy "Szia drága Tomikám mikor hívhatnálak fel üdv Józsi bá"
Írtam, hogy másnap jövök fel a céghez, nagyobbik lányommal gyárlátogatunk, a vonat után lesz egy bő fél óránk, kipofázzuk magunkat! Így lett, bár a fél óra majdnem kevésen bizonyult.
A céges program feszített, ezért elköszöntünk azzal, hogy karácsonykor úgy is beszélünk. Szeptember elején nézelődök a Facebookon, látom Józsi profiljában, hogy "Olyan hirtelen mentél el, hogy nem volt idő elbúcsúzni tőled! "
Mi a szent szar!!?? Végig futott a hátamon hideg! Hívom, a hívott szám nem kapcsolható...
Pár napra már kint a kép, " A gyászoló család tudatja mindazokkal...."
Józsi augusztus 25.-én ment el! 5 nappal előtte beszéltünk! 67 évesen! Két évig se tartottak a "boldog nyugdíjas" évek!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Új! WHITE 4K GAMER PC! AMD RYZEN 7 7800X3D / RX 9070XT 16GB / 32GB 6000Mhz / 1TB Nvme / 750W GOLD
- Gamer Pc jó áron! RTX 4060/16GB Ram/1TB SSD/R5 5500
- Budget Gamer pc jó áron! 1660 Super/i5-9400F/16GB RAM
- Lenovo ThinkPad L590 FullHD 1080p IPS - i5-8265U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Windows 11 Pro
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest