Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
aggleány
addikt
Akkor tényleg nem értem.
Nekem anno az App2SD nevű progi csinált olyat, hogy automatikusan áthelyezte az SD-re a progit, ezért nem jelentek meg a widgetek. Ha jól tudom, gyárilag nem tesznek fel ilyet. Nézd meg a Beállítások / Alkalmazások / Alkalmazások kezelése menüben (nálam így hívják, Nálad lehet, hogy más a neve és máshol van), hogy van-e valami az SD-kártyán nevű fülön. Nekem ott van egy csomó cucc, pedig semmit nem tettem oda, valahogy a teló magától oda telepítette. 
korpicschess:
Ha a "nagy öregeknek" is tudnék újat mutatni, felettébb meg lennék hatódva magamtól.
Azért remélem, hogy hasznos lesz mindenki számára, akit érdekel a téma.
Valahogy úgy szeretném megoldani, hogy ha ismeretlen oknál fogva elveszne minden adatom, akkor a cikk alapján újra tudjam rakni az egészet, úgy, hogy minden meglegyen.
Aktív témák
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 96GB DDR5/ RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone SE3 128GB független, fehér színű telefon eladó
- Xiaomi 14T Pro / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem anno az App2SD nevű progi csinált olyat, hogy automatikusan áthelyezte az SD-re a progit, ezért nem jelentek meg a widgetek. Ha jól tudom, gyárilag nem tesznek fel ilyet. Nézd meg a Beállítások / Alkalmazások / Alkalmazások kezelése menüben (nálam így hívják, Nálad lehet, hogy más a neve és máshol van), hogy van-e valami az SD-kártyán nevű fülön. Nekem ott van egy csomó cucc, pedig semmit nem tettem oda, valahogy a teló magától oda telepítette. 
Azért remélem, hogy hasznos lesz mindenki számára, akit érdekel a téma.
Valahogy úgy szeretném megoldani, hogy ha ismeretlen oknál fogva elveszne minden adatom, akkor a cikk alapján újra tudjam rakni az egészet, úgy, hogy minden meglegyen.