Hirdetés
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 Ultimate gamer egér és ATK Sky Pro egérpad
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire érdemes felrakni külön sms/e-mail appot a gyári helyett?
Én még a gyáriakat használom, végülis feladatukat ellátják, és igazából arra, hogy az e-mailjeimet csekkoljam, meg az sms-eket arra jó, (néha szoktam csak kapni sms-t, én is ritkán küldök) de pl a gyári sms app az valóban puritán, + nekem szokott csinálni a gyári sms app olyat, hogy egy idő után nem jelzi hanggal az sms-t, ezért gondoltam, hogy érdemes -e felrakni valami jobbat...
Bármilyen infót előre is köszi!
-
atix77
csendes tag
sziasztok. facbook alkalmazásból, hogy tudom visszarakni az 1.5.4-et ???
jelenleg 1.6.0 van fent de egy nagy sza........
tehát van ötlet, hogy tudom felrakni?más korábban kérdeztem, de nem jött válasz hátha most citromail fiokom, hogy tudom beállítani levelezőmbe? egyszerüen nem engedi
köszi
-
dokee78
félisten
Korábban linkeltetek egy progit amit widgetként kitéve egyszerűen lehet váltani hangos-rezgő-néma módok között.
Keresővel nem találtam.
Próbáltam a
Vignette appot és azt hittem ez a legjobb.
De aCamera360 Ultimate sokkal jobban bejön és szép effectek vannak benne.
[ Szerkesztve ]
-
szki
őstag
Én már nagyon vártam Androidra, mert állítólag nagyon jó. Bár az Endomondot megszoktam (sőt a Pro-t meg is vettem), de váltok ha ez jobb. Persze lehetnek bugok, mert ez az első verziója Androidra. Nekem az jön be, hogy a térkép is látszik egyszerre a képernyőn. Viszont tudtommal a szintet nem adja össze a web-es felületen se.
-
The Bachelor
tag
válasz
róland #12489 üzenetére
A megnyitás pillanatában tényleg nem volt, DE 8kor felraktam a szükséges fájlokat a mappába, majd 10ig a telefonomon a wifi be volt kapcsolva, volt netkapcsolat is, sőt a telefonon belül a dropboxnál rányomtam, hogy refresh.
Azt hittem, hogy ilyenkor letölti a telefonra a fájlokat, nem pedig csak akkor kezdi el tölteni, amikor meg is nyitnám... -
szki
őstag
Hi!
Sportolóknak jelzem, hogy Sports Tracker Androidra is elérhető mától!!
Még javasolt az Endomondo, és a Sportypal Pro (futás, bicajozás, stb.) -
róland
veterán
válasz
The Bachelor #12488 üzenetére
Nem volt működő hálózati kapcsolatod, amihez semmi köze a Dropbox-nak.
-
The Bachelor
tag
A DropBox hogy működik? Mert én azt hittem, hogy folyamatosan szinkronizál a gép és a teló, de ma amikor kellett volna egy fájl, amit reggel másoltam bele a szgép dropbox mappájába, nem tudtam megnyitni, mert kiirta a teló, hogy network error... csak a file nevét láttam...
-
(jan)
őstag
Megtudná valaki mondani Ennek a billentyűzetnek a nevét ?
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Két alkalmazást keresek.
Az egyik a létező legjobb videólejátszó ami a DVD fájlokkal is (VOB) megbírkózik. Az egyik player a képet játsza le jól a vob-nál, a másik a hangot, de olyat még nem találtam ami mindkettőt. Vital Player, Rock Player, Real Player, gyári tesztelve.
Esetleg jöhetne olyan lejátszó is ami legjobban kihasználja a vas (Snapdragon QSD8250, Adreno 200 GPU) adottságait, mert 720p-vel már problémák vannak. A leggyengébbet (az is avi én nem mkv) még csak-csak kiizzadja magából, de az is ritka. Inkább csúnyán akadnak a HD filmek.A másik amit keresek egy hangoskönyvolvasó ami tud magyarul. Esélytelen?
[ Szerkesztve ]
-
rtzmp
aktív tag
válasz
sevadevil7 #12482 üzenetére
nekem az Easy Profile jött be.
-
sevadevil7
csendes tag
Tudtok ajánlani olyan programot amivel profilokat tudok létrehozni a telefonon.
Pl: nappali,éjszakai, ...Bizonyos számok, csoportok, tudjanak hívni ha pl némára van állítva a telefon.
Régi nokiákon volt ilyen funkció. -
engine88
aktív tag
Unaloműzésre
174Ft
-
sssz
őstag
senki nem néz hülyének.
csak egyszerűen nem tudhat ilyet egy mobil kamerája. vak sötétséget látnál vagy valóban max a holdat.valószínű hogy az adott app egyszerűen bekapcsolja a teló kameráját és szimulálja hogy azt amit mutat a kamerán keresztül látod. azt, meg hogy pontosan mit kell mutatnia a gps pozicióból tudja.
-
gaborh
aktív tag
pedig én találkoztam valahol ilyen app cuccal. csak azt nem tudom hogy hol.
-
meili
tag
Badás Wave 2-n láttam olyan alkalmazást, hogy este az égbolt felé fordítva a kamerával lehet nézni a csillagokat, és kirajzolja a csillagképeket a képernyőn a csillagokhoz igazítva. Azt mondták, hogy az az alkalmazás az Androidon lévő Google Sky Map megfelelője. Most le is töltöttem a Sky Mapet, de úgy látom, hogy ez a kamerát nem használja. Nincs Androidra is olyan program, amivel a kamerán keresztül lehet nézni, és hozzáigazítja?
-
TOZ
addikt
válasz
hodostamas #12464 üzenetére
Restore lett. Az altalad ird kezenfekvo megoldas eszembe se jutott ugy felkurt... Aszem meg kell venni a Titaniumot a vegin.
-
TOZ
addikt
Frissultnaz Opera Mini. Elkurt egy betutipussal jottek elo. Masfeles sortav, vekony betuk. Sux. Kerem vissza az elozott. Downgradet lehet valahogy?
-
orizsolt73
csendes tag
Sziasztok!
Megjött a Skype 2.0 videohívás funkcióval, kár hogy csak 4 készüléktipuson működik.
rtzmp
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #12458 üzenetére
Köszi és esetleg és ami nem ADW launcher, csak egy sima progi?
-
rtzmp
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek: van olyan progi, amit a homescreen-re kirakva majd megnyomva, megnyitja a notification bar-t. Cél: ne kelljen lehúzni, hanem csak klikk. Próbáltam a Notification slider-t, de az nekem nem működött (Xperia neo).
Előre is köszi
-
CoolBoy323
nagyúr
-
zsloti
senior tag
Üdv
Az akinator tud magyarul?Más
Melyik lopás elleni app-ot ajánljátok?
(ha elvesztem,ellopják a telót meg tudja mondani merre hol van)
Köszi
Zs -
brownus
veterán
üdv,
itt: https://market.android.com/account?settings -> My Devices -> az incredible előtt egy legendem volt, ezt hogy lehet kitörölni a listából? zavaró, hogy mindkettő ott figyel.
-
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Kipróbáltam pár security appot és igazából egyik sem lett jó. A bajom, hogy az on accsess víruskeresés nagyon lassítja a netem. Van, hogy 3-4 perc, mire bejön egy oldal. Ezekből a progikból nekem csak arra lenne szükségem, hogy GPS-el nyomon tudjam követni a telót, ha eltűnik, illetve sms-el zárolhassam, törölhessem, vagy új sim behelyezésnél küldjön értesítést annak adatairól megadott számokra.
Létezik ilyen app mindenféle vírusirtós képességek nélkül?
A tippeket előre is köszönöm! -
bmwm3
tag
Sziasztok!
Volt egy olyan alkalmazásom, amivel le tudtam némítani a csengést hívást közben a hangerő gombokkal (Galaxy3). Azóta frissítés volt és ez nem került vissza, sajna nem emlékszem a nevére. Flip4Silent fent van, de nekem annyira nem jön be ez a forgassam a telefont a némaságért.
Köszönöm!
-
oris
aktív tag
-
kaller1
veterán
Van olyan app, amivel a gombok világítását lehet villogtatni bejövő sms, elmulasztott hívás esetén?
-
stefi68
addikt
Aki QuickPic-et használ ugyan próbálja ki legyen szíves, hogy a kép elforgatásakor a végeredmény elmentésre kerül-e?
Most vettem csak észre, ahogy bekerült az új verzióba (v1.3.0) a 180 fokos forgatás, hogy a forgatás (bármelyik) után a kép nem marad elforgatva, vagyis nem menti el.A Galery3D és a Picturen Lite elmenti az elforgatott képeket. Többet nem próbáltam.
Kár lenne érte mert nagyon gyors program
-
dokee78
félisten
Melyik az az App amelyik beméri a telót és a híváslistát is le lehet kérni?
-
(jan)
őstag
Uraim!
Ezt honnan tudnám beszerezni ? vagy esetleg e helyett valami olyat ami ha fut akkor van felül ikonja ?
-
Typhoon47
senior tag
Aura frissítésről tud valaki valamit? Mert elég öregecske a mostani térkép(belváros)...
Vagy valaki tud ennél frissebb térképeket használó navi progit?
köszi -
St3ven
addikt
Pár napja frissült a köpönyeg.hu app, most már változtatható a widget háttérszíne!
[ Szerkesztve ]
-
baandii
senior tag
hellosztok
van olyan app amivel ikon hátterét tudom átlátszóvá tenni?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
hodostamas #12420 üzenetére
Ez érdekesnek tűnik, ránézek, köszönöm.
Root kell hozzá...akkor megint rootolnom kell.
1 hete állítottam vissza a telót, mert gariban voltunk.
[ Szerkesztve ]
-
szaki04
senior tag
Mappát, programokat lehet vele védeni. Le kell fényképezni magad, és azokat akiket szeretnél hozzáféréssel ellátni.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz
elfelejtette #12425 üzenetére
Valóban, második olvasásra már én is így értelmezem.
Ezt nem tudtam, én az ingyenes verziót használom. -
elfelejtette
veterán
válasz
canniball #12422 üzenetére
Addig oké, hogy az AnySoftKeyboard-ban lehet nagyobbra venni a betűk (billentyűk) méretét, de lehet, hogy ő a gépeléskor megjelenő betűk méretét szeretné növelni...
Launcher Pro Plus-ban a widget nagyítás meg úgy működik, hogy van, ami nem nő meg, ha nagyítod, csak a nagyobb kijelölt rész közepére áll be az eredeti méretben. Szerencsére elég sokat nagyít is, de ez eléggé véletlenszerű...[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
válasz
TazLeacher #12417 üzenetére
Billentyűzetre: Big buttons Van belőle fizetős is, nem néztem, hogy mivel nyújt többet, mint a free.
-
canniball
nagyúr
válasz
Ha felrakod az AnysoftKeyboard-ot abban állítható a betűk mérete, ha mellé rakod a magyar kiegészítést akkor pedig magyar kiosztás is lesz.
A LauncherPro Plus-ban állítható az ikonok/widgetek mérete (fizetős, ~6-700Ft). -
hodostamas
addikt
válasz
lcd density progival bármelyik telón meg tudod növelni a betűk, meg mindennek a nagyságát
Mondjuk még növelni nem próbáltam, nézd meg, hátha.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Megszeretném oldani egy programmal, hogy csak azokat a hívásokat számolja (idő), amik a kártyámon lévő számok közül, az ingyenes opción kívül hívok. Magyarul a flottában intézett hívásokat ne, csak a rajtuk kívül hívottakat, a call meterben csak napokat lehet megadni de ugye, ez naponta változóan megy.
-
St3ven
addikt
Srácok, a GT540 fórumon ajánlotta kzrca kolléga a Barnacle Wifi Tether progit, és azt kell mondjam, hogy nagyon bevált, beállítani kb. 10 másodperc alatt sikerült, pedig okleveles IT analfabéta vagyok.
A progi a telód mobilnetjét osztja meg wifi hotspotként pl. a laptopoddal.
Kb. ennyi, azaz úgy tudsz a telód által biztosított WEP-es titkosítású wifi hálózatra csatlakozni, mint bármely egyetemi/kávéházi/hotel hálózatra.
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Segítség kellene. Édesapámnak szeretnénk androidos mobilt, csak elmúlt már 50, így a szeme nem a régi...igazából amivel leginkább probléma van, az az SMS írás, és az e-mail.
Olyan programok/módosítások kellenének nekem, amivel el tudom azt érni, hogy:
- SMS írásnál a betűk nagyobba jelenjenek meg. Tehát akár egy sor is lehet, amikor írok, de minél nagyobb betűkkel jelenítse meg a bevitt szöveget
-email olvasásnál az e-mail szövege nagyítható legyen
Ezek lennének a legfontosabbak, de lényegében ami még jól jöhetne:
- olyan launcher, amiben nagyobbak az ikonok, nem gond, ha kevesebb fér el
Előre is köszönöm.
-
-B-
senior tag
-
-
SZATA
senior tag
Hi!
Olvasom, h másnak is vannak érdekes tapasztalatai a Facebook appal. Én a folyamatos újratöltést úgy állítottam meg, h töröltem a user data-t. Nekem viszont frissült a hírfolyam megjelenése, de nem az 1.6- ra update után azonnal. Magyarul beszél és kiválaszthatom milyen elemeket jelenítsen meg. A negatívum, h pl. a cégek oldalain (HTC Magyarország) nem tudom megnézni a felhasználók által írt hírfolyam posztokat.
Nektek ez hogy van? -
Csabi95
tag
SMS Backup
Az SMSeket el lehet vele menteni gmail fiókunkban. Engedélyezni kell gmail-nél az IMAP-at (beállítások/e-mail beállítások/IMAP).
Jóféle program -
RootRulez
félisten
válasz
Dark Archon #12408 üzenetére
A jorte miért nem jó rá? kiteszed widgetnek 2x2-esbe és heti nézetesre álítod, máris látod az aktuális hetet és az eseményeket... nicsak: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Rá lehet venni valahogy a Smooth Calendar-t, hogy megjelenítse a Jorte eseményeit
-
St3ven
addikt
válasz
pingwin011 #12406 üzenetére
Nem, a hálózatot is meg tudja különböztetni, csak a szabályoknál meg kell adni külön csoportokra vonatkozóan, pl. +3630*, +3620*, stb., a maradékot meg számlázza a vezetékes tarifa szerint (nyilván nem állítom be az összes körzetszámot).
-
pingwin011
aktív tag
válasz
St3ven #12388 üzenetére
Ahogy sejtettem, nem azt veszi alapul, hogy más mobilhálózat vagy sem, hanem az időszakokat sajnos. Így nekem ez nem fog soha pontos adatot mutatni sajnos, csak smsnél. Mondjuk nem vagyok programozó, de egy ilyet szerintem nem olyan nehéz összetákolni, ha valaki ért hozzá. De ez egy alapvető hiányossága a programnak szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
pingwin011
aktív tag
válasz
St3ven #12388 üzenetére
Köszönöm!
Mondjuk eddig is használtam, de csak a számláló része miatt. Nézegettem a tarifa beállítási részét is, de valahogy engem nem győzött meg. Rendben, tud 2 tarifa szerint számolni. De mondjuk honnan tudja, hogy mi az a 2 különböző tarifa? Megadtam névnek, hogy T-Mobile, a másiknak pedig hogy más mobilhálózatok, de ebből nem hiszem, hogy tudja, hogy a 2. tarifa a más mobilhálózatokra vonatkozik. vonatkozhat akár hangpostára, akár külföldi hívásra is, szóval nem vagyok benne biztos, hogy ez teljesen egyezik a valósággal, de majd persze kiderül
Még valami. videó hívás program, ha már van előlapi kamerám. Van olyan szoftver (miután gyárilag kimaradt), amivel lehet? De nem a fringre, és társaira gondolok, amivel akkor tudok videótelefonálni, ha másnak is fent van a szoftver, és éppen fent is van, hanem offline, névjegyzéket használó programra. Leszedtem egy sereg alkalmazást, de min ilyen skypeszerű volt.
Köszönöm a sok segítséget!
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- GAMER PC Eladó ! I5-10400F 500GB SSD 16GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest