Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Aktív témák
-
sssz
őstag
Bocsi, nem akartam én se támadni. csak dokee78 szavait éreztem egy picit méltatlannak, mikor ő hónapokig csak információkat gyűjtött emlékeim szerint a majd valamikor megvételre kerülő telefonjához. Talán neki nem kellene ilyen kérdéseket feltennie másnak.
tudom mi a root és milyenek a moddolt romok előnyei/hátrányai. spicam volt, amin kb hetente más rom volt
akkor rájöttem: nincsen tökéletes minden igényt kielégítő custom rom. legalábbis én nem találtam a spicara és nagyon meguntam hogy mindig volt valami gikszer,most desire-em van.erre nem jók a "szokványos" módszerek amik rootolásra vannak.Fantasztikus a teló, a gyorsaság lenyűgöző.. nem érzem hiányát a rootnak, a helyhiányt megoldom android sdk használatával, amivel engedélyezem a telónak hogy az elsődleges telepítési helye a programoknak az sd kártya legyen. (még akkor is ha a programfejleszutője nem engedélyezte az app2sd-t). jelenleg 80 progi van fenn, 50 mb szabad internallal még mindig.Sok mindenre jó az android sdk, ha nem akarsz rootolni

a roothoz köthető programok sem nagyon hiányoznak
de lehet én vagyok a kivétel
na de ne offoljuk a topicot

Aktív témák
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
akkor rájöttem: nincsen tökéletes minden igényt kielégítő custom rom. legalábbis én nem találtam a spicara és nagyon meguntam hogy mindig volt valami gikszer,