Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
A menünél nincs olyan, hogy Next Season? Én most leszedtem és nálam a 2013-as szezon van. Viszont az is igaz, hogy a 2.18-ast rakta fel. Esetleg próbáld meg eltávolítani és újra felrakni, hátha az segít.
Mondjuk én a SportMate-et használom, mert az kedvenc csapatnál a sárgákat, cseréket és pirosakat is mutatja.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
Szia!
Én is használom ezt a progit, és nekem is ez volt a gondom, írtam is a fejlesztőknek, sajnos GB-re már nem fejlesztenek, az új update-ek ICS-től felfelé tölthetőek.
(amúgy két verziószámozás van náluk, az 1.xx a GB-s, a 2.xx az ICS-es)F1-re viszont van egy pöpec live timing-om:
[link][ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
hát ja, én azt első sorban focira használtam, arra most is jó lesz, de azért kár hogy kimaradunk a frissítésekből.
ezt kaptam a fejlesztőtől: Unfortunately we are currently developing only for ICS and newer version, so updates for GB won't be available.
sok egyéb rizsa meg marketing körítéssel
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Ha megy a wifi, akkor a mobilnet le van tiltva, egyidőben csak egyféle adatkapcsolat lehet.
Energiatakarékossági szempontból lehet érdekes ki-/bekapcsolni a wifi-t. A kérdés az, ritkán avagy gyakran vagy wifi-n? Ha ritkán, akkor manuálisan vezérled, ha gyakran, az esetben nem kell foglalkozni vele. Persze érdemes lenne megnézned, egyáltalán szükséges-e foglalkoznod a kérdéssel, meríti-e jelentősen a wifi az aksit, amikor nincs kapcsolódva. -
Elég, ha soha nincs kikapcsolva a wifi, olyankor automatikusan az fog történni, amit szeretnél. Ha probléma az ilyenkor fellépő, némileg nagyobb fogyasztás, akkor valami automatizáló szoftvert kell használnod (pl Tasker), de nem biztos, hogy sokat nyernél vele, mert értelemszerűen az is fogyaszt, és még valamennyi memóriát is eszik.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Lacics25
aktív tag
-
Lacics25
aktív tag
válasz nOvOp #120846 üzenetére
Sajnos nem tudom!
Évek óta ezt használom. Próbáltam másokat: Money Lover, de pont az általad kitételnél szereplő szinkronizáción bukik meg. -
keszo
őstag
-
Ghard
őstag
válasz nOvOp #123520 üzenetére
Waze, emellett a legjobb valós idejű navigáció.
(#123536) Roaming
Ennél nem igen van jobb ha a spórolást nézzük. Asztali nézet nincs benne, valószínű a spórolás miatt
Az oldalak alján szokott lenni egy desktop/asztali mód link. Chrome tud asztali módot de sok oldalon ez sem működik, adattömörítés is van benne.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz nOvOp #123627 üzenetére
Ilyet kedves játékok szoktak csinálni, ami olyan jogokat kért és meg lett adva, amihez nincs szüksége alapból,,csak így tud szemetelni játékra felhívni figyelmet.
Másik lehetőség Oreo -n, hogy be van kapcsolva környezeti kijelzés, s háttérben futó folyamat jelző értesítésre is feléled kijelző.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Somatom
veterán
-
brd
nagyúr
válasz nOvOp #141260 üzenetére
Androidon ilyet sajnos nem lehet root nélkül, mert a Google a végtelen bölcsességében arra jutott, hogy egy okos/mobiltelefon esetén ez életszerűtlen felhasználás (adatkapcsolat módosítás, mobiltelefonnál, vérlázító!444!!) és nem készített rá olyan jogosultságkört, amelynek segítségével (a user által végzett engedély megadás után) akármilyen app tehetne ilyet.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
kisza25
félisten
válasz nOvOp #141262 üzenetére
Erre minek alkalmazás, két kattintás az egész 1.,beállítások
2.,sim kártyák és mobil hálózatok
Ezen belül az "alapértelmezési beállítások internet" alatt már választható is, hogy melyik kártyáról menjen a net[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
consono
nagyúr
válasz nOvOp #158467 üzenetére
Nekem is ez a bajom vele, olyan, mintha nem használna hardveres dekódolást... Én Kodit tettem fel ide is, de szívesen látnék alternatívákat, amik futnak Android TV-n.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest